Concert aniversar Altar în Underground Pub din Iași

Joi, 25 aprilie 2024, Underground Pub din Iași vă invită la concertul trupei Altar. Aceasta se întoarce în Iași după vreo 7 ani, ultimul concert având loc pe 8 decembrie 2017. Acest concert face parte din turneul aniversar al formației, care sărbătorește 33 de ani de existență.

Fondată în 1991 la Cluj-Napoca, formaţia Altar s-a impus încă de la primele apariţii live ca fiind una dintre cele mai prodigioase trupe rock românești, promotoare a muzicii de atitudine în România, cu un puternic impact social și priză la public datorită concepției muzicale deosebite, a mesajului și aparițiilor scenice efervescente.
În repetate rânduri, Altar a fost desemnată ca fiind cea mai bună trupă rock românească, iar activitatea formației reprezintă probabil cea mai importantă pagină din istoria scenei rock autohtone de după anii ’90. Alături de Compact, Holograf, Iris, Phoenix, Celelalte Cuvinte, Timpuri Noi sau Cargo, Altar este printre puținele formații cu o activitate susținută de peste 33 de ani în prima linie a rock-ului românesc, rămânând în continuare una dintre cele mai iubite și apreciate trupe rock din România.

Accesul în Underground Pub va începe după ora 19:00. Biletele se găsesc în continuare pe rețeaua IaBilet.ro la prețul de 84 de lei. Pentru mai multe detalii, intrați pe pagina oficială a evenimentului.

Lasă un răspuns