Concert Faust în Underground Pub, Iași – Lansare album „Despre OM trăi și-OM vedea”

Sâmbătă, 27 aprilie 2024, Underground Pub din Iași vă invită la concertul semnat Faust. Acesta se întoarce în Iași după mai bine de 1 an. Ultima sa cantare a avut loc pe 5 noiembrie 2022, atunci când a cântat alături de Bocaseca. Acest concert are ca scop lansarea ultimului sau material discografic intitulat „Despre OM trăi și-OM vedea”. La acest eveniment este invitată trupa ieșeană Zona 9. Warm-up-ul și Afterparty-ul vor fi asigurate de către DJ Defect.

Faust este unul dintre cei mai apreciați artiști din rap-ul underground românesc. A devenit cunoscut prin anul 2012, atunci când a participat la un eveniment de tip Battle MC împotriva lui Euforic. A lansat de atunci șapte materiale discografice: „Tărâmul Nicăieri” în anul 2014, „Peste Pământ” în 2015, „Strictul Necesar” în 2016, „Stări” în 2018, respectiv „Noua Ordine Din Haos” lansat în anul 2020, ultimul fiind realizat în colaborare cu Nechifor. În ultimul an, au mai apărut „Orbite” în 2023, respectiv „Despre OM trăi și-OM vedea”, aflat în plin turneu de promovare prin țară. A realizat până la ora actuală colaborări cu artiști precum Bean MC, Flou Rege, Vlad Dobrescu sau Phunk B, realizând împreună cu aceștia piese precum „Vreau„, „Cu degetul pe hartă„, sau „La buton„. Face parte inclusiv din formația sr71, din care face parte și Bocaseca, alături de care a lansat albumul „Sare pe rană” în anul 2022.

Zona 9 este o trupă/grupare hip-hop originară din Iași. Numele trupei vine de la o denumire poștala a cartierului Tătărași din Iași, de unde provin de altfel membrii trupei. Este activă de foarte mulți ani, primele promo-uri ale formației fiind lansate prin anul 2014. În anul 2016 a lansat primul album, „Zona de lucru”. Au urmat apoi și alte materiale discografice precum „Z9LP”, apărut în 2017, „CMBZ”, lansat în 2018, respectiv „Ștrase”, lansat în 2023. Majoritatea evenimentelor au avut loc pe plan local, împărțind scena de-a lungul timpului cu artiști precum Bocaseca, Wax sau Faust. Are piese precum „Dealu’ valea„, „În Tandem„, „Hai” sau „Tot o să mă duc„.

Accesul în Underground Pub va începe undeva după ora 19:00. Biletele se găsesc în continuare pe rețeaua IaBilet.ro la prețul de 50 de lei. Pentru mai multe detalii, intrați pe pagina oficială a evenimentului.

Lasă un răspuns