Concert Am Fost La Munte Și Mi-a Plăcut în Underground Pub, Iași

Joi, 21 martie 2024, Underground Pub din Iași vă invită la concertul semnat Am Fost La Munte Și Mi-a Plăcut. Trupa se întoarce în Iași după 4 luni, ultimul concert având loc pe 16 noiembrie 2023. Acest concert va fi unul dintre ultimele concerte ce-l va avea pe Mircea Becherescu la chitară, fiind recent anunțată plecarea sa din trupă. Ultimele concerte cu acesta vor avea loc în Iași, respectiv pe 28 martie 2024 în clubul Expirat din București.

Am Fost La Munte Și Mi-a Plăcut este o trupă de post-rock fondată în 2015. Inițial, a fost un one-man project al lui Vlad Enescu, basistul trupei de progressive-metal, Axial Lead, devenind treptat o formație în toată regula. Este una dintre puținele trupe autohtone ce nu au solist, singurele părți vocale din concerte fiind momentele dintre piese, când trupa interacționează cu fanii săi. În cei 9 ani de existență, formația a lansat 4 albume de studio, ultimul fiind „La Vale”, apărut în anul 2022. Totodată, a mai lansat un live video intitulat „Îmi Plăceau Mai Mult Înainte”. Acesta a fost lansat pe 8 noiembrie 2023 și conține 4 piese noi scrise după lansarea albumului „La Vale”. Și-a făcut prezența pe scene importante ale țării, fiind prezentă în cadrul unor evenimente precum Rocanotherworld sau Electric Castle. Și-a făcut prezența inclusiv înafara țării, participând în cadrul unor festivaluri precum Dunk!festival din Belgia. Este recunoscută pentru piese cu titluri extrem de creative precum „Nu faci dumneata ordine la mine pe birou„, „Unde erai în 1995?” sau „Putea Să Mă Prindă Controlul Acum„.

Accesul în Underground Pub va începe undeva după ora 19:00. Biletele se găsesc în continuare pe rețeaua IaBilet.ro la prețul de 50 de lei. Pentru mai multe detalii, intrați pe pagina oficială a evenimentului.

Lasă un răspuns