„We Rock For Your Dreams” – Concert cu trupe băcăuane în Berăria Valhalla, Bacău

Miercuri, 29 noiembrie 2017, Berăria Valhalla din Bacău vă invită la „We Rock For Your Dreams„. Vor cânta 4 trupe băcăuane: Driftwood, Brockers, Candlelight și Age Of Tomorrow. Acest eveniment este organizat de trupa Brockers, în colaborare cu Berăria Valhalla, și are ca scop promovarea tinerelor talente, trupele Candlelight și Age Of Tomorrow fiind formate din copii și adolescenți. 

Candlelight este o trupă rock băcăuană, înființată în noiembrie 2015. Conform descrierii trupei, „totul a început cu „joaca” pe instrumente în sala de repetiții„. Ghidul rock și fondatorul trupei este Adi Năstasă („proful” de chitară al acestor copii de aproximativ doi ani). Prin toamnă anului 2015 a și apărut de altfel ideea de creare a unei trupe cu forțe foarte tinere în rock-ul local. După o perioada de căutare a toboșarului, respectiv al unei soliste, Candlelight și-a făcut debutul scenic în aprilie 2016, atunci când a cântat în Berăria Valhalla alături de trupa Reflections. La concertul respectiv a cântat 5 cover-uri. De atunci a mai avut concerte, majoritatea pe plan local în locații precum Berăria Valhalla sau Bacchus Bistro. Momentan, playlist-ul trupei are atât piese proprii precum „Încearcă„, dar și cover-uri precum „Zombie” de la The Cranberries.

Brockers este o trupă băcăuană de hard-rock formată din membrii de la trupe precum Driftwood sau Masked Toys. Prima apariție oficială a avut-o în aprilie 2017 în „Berăria cu Noroc” din Bacău. Numele trupei reprezintă o prescurtare de la „Brothers of rock”, o expresie des auzită în interiorul trupei.

Driftwood este o trupă rock băcăuană înființată în anul 2013. Are la activ multe concerte, în trecut cântând la festivaluri precum Rock’N’Iași. Aceasta a câștigat concursul organizat în anul 2014 în cadrul weekend-ului alternativ de la Rock’N’Iași. Trupa și-a schimbat solista în anul 2015, participând cu aceasta la concursul GBOB din clubul Underground din Iași din toamna aceluiași an și Rock’N’Iași „Winter Edition” din februarie 2016. Trupa a fost mai mult inactiva în ultimul an, iar conform paginii lor oficiale de Facebook, nu mai este prezentă vreo solistă în componența trupei. În cei 4 ani de activitate, Driftwood a realizat piese proprii precum „No chance„, „Runaway” sau „Cu ușile închise„.

Evenimentul din Berăria Valhalla va începe undeva după ora 19:00, intrarea fiind de 15 lei. Pentru mai multe detalii, intrați pe pagina oficiala a evenimentului.

Lasă un răspuns