Votati trupele bacauane !!!

Ca in fiecare an, cei de la metalhead.ro vor sa premieze crema muzicii rock a patriei noastre eterne, si nu numai. Asa ca, pana pe data de 23 decembrie 2012 puteti vota dand un click AICI,  si votand. Votul vostru propriu-zis il va reprezenta un like in dreptul poze formatiei voastre preferate respectivei categorii.
Dar, doua trupe bacauane sunt si ele nominalizate in aceste categorii: Luni la Teatru si Masked Toys.

Despre baietii de la Luni la Teatru nu prea am scris cine stie ce despre acest blog. Pentru categoria in care ei participa, nu sunt chiar o formatie „newcomer”. Ei nu s-au lansat anul acesta in nici intr-un caz. Au cel putin 2 ani la activ ca formatie, iar cele mai cunoscute aparitii ale loc au fost la concertele clujenilor de la Luna Amara. Insa, pentru o formatie alternative, ea promite foarte mult. Am avut ocazia sa-i vad de cateva ori „live in concert”. Tin minte ca prima data i-am vazut la „Zilele Bacaului 2010″, unde ei au cantat pe-un frig insuportabil (ma rog, scena era pe insula, si era octombrie). Dar, publicul mic la numar atunci s-a simtit destul de bine timp de o ora cat au cantat ei atunci. Au cateva piese lansate care sunt foarte faine” „No wasted time„, „Zbor” sau preferata mea „My summer„. Nu am mai auzit mare lucru despre ei in ultimul timp (nu ca as fi scris tare mult despre ei pe acest blog), dar din cate am inteles de la o sursa sigura din anturajul formatiei, baietii vor sa intre in studio in ianuarie 2013, si vor incepe inregistrarea primului lor album. Din cate am inteles, Luni la Teatru ar avea si un EP deja lansat. Sincer, nu l-am gasit nicaieri pe tot google-ul de mare. Daca stie cineva ceva despre acest EP – il rog sa ma anunte intr-un fel sau altul, ca sa stie lumea si despre acest lucru. ii puteti vota pe cei de la Luni la Teatru in categoria „Best Romanian Alternative Newcomer” dand un click AICI, eventual dand un like.
Despre formatia Masked Toys, am zis foarte multe in trecut despre acestia. Am asistat la trei concerte de-ale lor, si pe toate le-am mentionat intr-o mica sau mai mare masura pe acest blog.  Fata de cei de la Luni la Teatru, cei de la Masked Toys s-au relansat in 2011. Formatia in sine a fost infiintata in 1993 de catre actualii ei membrii Sorin (bass/vocal) si Bogdan (chitara). Ei ar fi mai „newcomeri” in orice caz. Au la activ putine piese lansate, culmea, cele mai multe piese pe youtube le gasiti in varianta live, puse de subsemnatul. 
Masked Toys aduc ceva diferit in muzica romaneasca. Demult nu am mai avut o formatie care abordeaza un gen destul de „hard” si cu o briza la public atat de mare. Cele mai cunoscute melodii ale lor sunt „Try to see”, „Won’t loose”, „Really goin'”, sau preferata mea „Turn on the power”. Tin si acum minte concertul de acum un an, in care cei de la Masked Toys au cantat „Turn on the power” cu PR-ul din Subway, Emi, aceasta melodie. Pentru mine personal reprezinta cel mai tare moment de la Masked Toys.
Ii puteti vota pe cei de la Masked toys in categoria „Best Romanian Metal Newcomer„, dand un click AICI, eventual dand un like.
Hoinareala placuta !!!

Lasă un răspuns