Vița de Vie – Pe plajă-n Vamă la 5 (Official Audio)

Vița de Vie au lansat recent piesa „Pe plajă-n Vamă la 5„. Este a patra piesă lansată în anul 2016, după „Inimi Surde„, „Luna și noi” și „Metaforă de toamnă„. Pe pagina lor oficială și în descrierea clipului, Vița de Vie a comunicat următorul lucru despre piesă:

Povestea piesei sună cam așa…

Totul a început acum 4 ani, când am cântat pentru prima oară la Folk You, în Vamă. A fost unul din cele mai frumoase concerte acustice ale noastre. După concert, am rămas acolo până la sfârșitul serii, târziu înspre dimineață. Liniștea se așternuse peste Vamă, iar noi am pornit, pe jos, înspre hotel. Pe plajă am auzit o chitară. Era un grup de copii strânși în cerc, în jurul unui foc, care cântau lângă mare. Ne-am oprit și ne-am așezat lângă ei, am început să cântăm împreună, am făcut apoi două tabere, fiecare cânta un cântec și pasa chitara mai departe… Afară era lumină deja, dar nimeni nu se lăsa dus acasă. A fost unul din acele momente când senzația de timp dispare și este înlocuită cu o densă și continuă stare de bine, de infinit. 

S-au vindecat multe răni în seara aia, cu o singură chitara. Asta s-a întâmplat pe plajă în Vamă la 5.

Patru ani mai târziu, s-a născut acest cântec.

I-am căutat pe cei de atunci, i-am găsit și ne-am strâns din nou împreună, de data asta, în București, să facem o poză.

Muzica și textul au fost compuse de Adrian Despot, de înregistrarea piesei ocupându-se  Sorin „Pupe” Tănase și Adrian Despot în VdV Music Studio. Piesa a fost mixată de Jason Richmond și masterizată de Cristian Varga de la Master Vargas NYC.

Vița de Vie va lansa în toamna anului 2016 cel mai nou material discografic, ce va conține și piesa „Pe plajă-n Vamă la 5„. Evenimentul va avea loc pe 29 octombrie 2016. Pentru mai multe detalii, intrați pe pagina oficială a evenimentului.

One thought on “Vița de Vie – Pe plajă-n Vamă la 5 (Official Audio)

Lasă un răspuns