Vița de Vie – Inimi surde (Official Audio)

Fără doar și poate cea mai recunoscută trupă de rock alternativ din România la ora actuală, Vița de Vie, a lansat prima lor piesă oficială din anul 2016 după o pauză de 6 ani. Trupa este extrem de activă, aceasta are apariții live și turnee prin țară destul de dese, dar demult trupa nu mai lansase o piesă nouă. În 2013, Vița de Vie își lansa ultimul material discografic intitulat „Acustic„. Acesta nu avea piese noi, toate erau piese remasterizate și puse într-o formă acustică. Ultimele piese noi ale trupei Vița de Vie au fost lansate în anul 2010 pe albumul „Fetish„.

Inimi surde” este o piesă ce te izbește din primele secunde cu riff-uri puternice, ușor violente, dar apoi încep să se contopească în imagini inocente oferite de versurile piesei prin vocea lui Adrian Despot, solistul trupei Vița de Vie. E o piesă ce-ti rămâne întipărită rapid în minte datorită refrenului simplu și ușor de reținut: „Nimeni nu-l aude, inimi surde„.

Muzica și textul sunt compuse de Adrian Despot, de mix ocupându-se tot acesta, cu ajutorul lui Sorin „Pupe” Tănase, toboșarul trupei Vița de Vie. Înregistrarea a avut loc la studioul propriu al trupei, VdV Music Studio. Masterizarea piesei a fost asigurată de Cristian Varga de la Master Vargas NYC. Sunetele de cor dinspre finalul piesei au fost înregistrate în clubul Control pe 22 ianuarie 2015, atunci când a avut loc un concert al trupei Vița de Vie. Acel concert sărbătorea cei 100 000 de fani Vița de Vie adunați pe facebook de-a lungul timpului. Grafica piesei a fost făcuta de Agi de la Graphic Skull.

Vița de Vie va susține un concert aniversar pe 20 februarie 2016. Acesta va avea loc la Arenele Romane și va marca cei 20 de ani de activitate ai trupei. Pentru mai multe detalii, intrați pe pagina oficială a evenimentului.

One thought on “Vița de Vie – Inimi surde (Official Audio)

Lasă un răspuns