Vemod este ultima confirmare de la DBE 2016

Vara anului 2016 va marca cea de-a șaptea ediție de Dark Bombastic Evening, un festival ce are în prim plan concerte cu trupe de calitate de genuri muzicale diferite, rămase în cea mai mare parte în underground. Până la ora actuală s-au confirmat trupele In The Woods… , Theodor Bastard, Draconian, Spurv, Dodheimsgard, King Dude, Throes of Dawn,Hamferd, Death In Rome, Hemelbestormer, Ghost Bath, Crippled Black Phoenix, Batushka, Barren Earth și Jess and the Ancient Ones.

Alături de această listă se confirmă Vemod. Este o trupă de black metal din Trondheim, Norvegia. Numele trupei nu are o traducere specifică, cuvântul fiind folosit strict în limba norvegiană și ar însemna o „stare de melancolie meditativă asupra trecutului”. S-au înființat în anul 2000, lansând de atunci 4 materiale discografice, ultimul fiind „Venter på stormene” lansat în anul 2012. Au piese precum „Venter på stormene„, „Altets tempel„, „Nordlysets dans” sau „I Iskald Prakt„.

Festivalul Dark Bombastic Evening va avea loc în perioada 18-20 august 2016 la Cetatea din Alba Iulia. Biletele vor fi puse în curând în vânzare. Pentru mai multe detalii, intrați pe pagina oficială a evenimentului.

https://www.youtube.com/watch?v=9eIad2Zv8vM

2 thoughts on “Vemod este ultima confirmare de la DBE 2016

Lasă un răspuns