Va fi lansată o nouă versiune de „Beavis & Butthead”

Pe 1 iulie 2020 a fost anunțată revenirea show-ului „Beavis & Butthead”. Însă, nu va fi versiunea făcută celebră în anii ’90. Cei de la Comedy Central au anunțat că va fi un „reboot” al show-ului. Știrea a fost deja confirmata de majoritatea publicațiilor de știri și entertainment din America precum Yahoo News, ComicBook.com sau MTV.

Protagoniștii principali rămân în continuare cele doua caractere. Însă, în noul show, Beavis și Butthead nu vor mai fi adolescenți, ci părinți. Conform Rolling Stone, aceștia vor fi părinți din „generația X”, crescându-și copii din „generația Z”. Sunt multe speculații cu privire la acest aspect, dar povestea principală se va axa în jurul „generației Z”. Creatorul show-ului, Mike Judge, va avea în continuare ultimul cuvânt de spus, el fiind deja confirmat ca scenarist, producător și vocea caracterelor Beavis și Butthead. Acesta a declarat că „e timpul potrivit să ne prostim din nou„. Până la momentul actual, sunt confirmate două sezoane ce vor fi difuzate de Comedy Central, același program ce difuzează și alte seriale precum „South Park” sau „Futurama”.

https://www.youtube.com/watch?v=6p5kOFlTEPs

Pentru cei ce nu știu, „Beavis & Butthead” a fost un show emblematic produs de MTV în anii ’90. A fost difuzată inclusiv în România pe programele MTV sau VH1. Este o animație de tip „adult cartoon” similară ca și gen cu South Park sau Family Guy. Personajele principale sunt doi adolescenți. cu o afinitate pentru rock/metal, care iau parte în tot felul de povești cu situații simple, dar în care dovedesc cât de stupizi și limitați mintal sunt. Totodată, show-ul în sine a avut porțiuni în care aceștia reacționau la videoclipuri muzicale de la trupele în voga ale timpului, indiferent de genul muzical abordat. A fost cumva un precursor al videoclipurilor de tip „react” disponibile pe majoritatea site-urilor precum YouTube. Mereu au fost controversate părerile acestora, unele trupe precum Winger simțindu-se direct atacate de show. În versiunea din 2011, s-a făcut o excepție de la muzică și s-a reacționat inclusiv la serialul „Jersey Shore”.

Aceasta va fi cea de-a doua revenire a show-ului din ultimii 10 ani. Lăsând la o parte difuzarea originala din perioada 1993-1997, show-ul a mai avut un sezon lansat în anul 2011. Mike Judge a mai avut și alte proiecte cunoscute, inclusiv de animație, cel mai notabil fiind „King Of The Hill”, un alt show ce s-ar putea întoarce. Un alt proiect notabil este serialul de comedie „Silicon Valley” de pe programul HBO, ce încă rulează și-n prezent.

One thought on “Va fi lansată o nouă versiune de „Beavis & Butthead”

Lasă un răspuns