URF .3 level up

Anul 2020 a marcat debutul unui nou festival în zona Moldovei: URF Iași. Abrevierea „URF” vine de la „Underground Rock Festival”. A avut cu totul alte denumiri în primele ediții, toate învârtindu-se în jurul acestei abrevieri. Prima ediție a avut loc pe 7 noiembrie 2020. Acea ediție a fost mai mult un schimb de experiență între sportivi/practicanți de enduro și artiști. A doua ediție a avut loc la începutul lunii iulie 2021, iar headliner-ul acelei ediții a fost Luna Amară. În același an, a mai urmat și o ediție de toamnă, capetele de afiș ale ediției respective fiind Timpuri Noi și RoadkillSoda. Ambele evenimente din anul 2021 au avut loc în clubul Rocknrolla din Iași. Pentru al treilea an consecutiv, festivalul se întoarce la locație primei ediții: Pietrărie, aflată în zona comunei Bârnova din județul Iași.

În perioada 10-11 septembrie 2022, va avea loc “URF .3 level up”. Va fi o ediție care va avea în prim-plan strict trupe locale. Astfel, tot festivalul va conține doar formații ieșene, mai exact: KRÖM, Molten Skin, Beauty and The Rat, Era Divina, Belzeduh, AltLut și Inside.

URF reprezintă o „manifestare de încurajare a debutului în rock și de susținere a artiștilor rock din Iași.”. Programul festivalului arată în felul următor:

Sâmbătă, 10 septembrie 2022:

  • KRÖM
  • Molten Skin
  • Beauty And The Rat
  • Era Divina

Acces & susținere artiști – 50 de lei.

Duminică, 11 septembrie 2022:

  • AltLut
  • Belzeduh
  • Inside

Acces & susținere artiști – 50 de lei.

Biletele pentru toate zilele se găsesc de vânzare pe pagina oficială a festivalului la prețul de 90 de lei. Copiii între 6 și 18 ani (însoțiți de cel puțin un părinte / tutore) au reducere de 50% la biletul acces general doar la fața locului. Copiii sub 6 ani pot fi afectați de zgomot, căldură și mediul specific adulților iar organizatorii nu recomandă prezența acestora la eveniment.
Cine are un selfie în telefon de la Rock’N’Iasi (de la orice ediție) are și 50% reducere la biletul URF .3 level up, la fața locului. Pentru mai multe detalii, intrați pe pagina oficială a evenimentului.

Leave a Reply