Ultimele producții semnate AbiSu

AbiSu este unul dintre cei mai vechi MC băcăuani la ora actuală. Acesta a fost mereu prezent în mișcarea rap a acestui oraș, lansând periodic diverse producții, colaborări, videoclipuri oficiale sau piese de tip “freestyle”. În ultimele 5 luni, acesta a avut 2 piese noi oficiale lansate.

Ca și stil muzical, AbiSu este un rapper ceva mai melancolic comparativ cu ceilalți artiști băcăuani. Piesele sale au un sentiment ceva mai profund.”Deseori” nu este diferită de acest tipar. Aceasta producție a fost lansată pe 17 decembrie 2020. Versurile parcă spun o poveste proprie, inspirată din întâmplări sau diferite episoade des întâlnite de AbiSu. Sunt atât de ușor de înțeles versurile, încât vă puteți regăsi în anumite situații descrise de acestea.

Videoclipul în sine, nu este foarte complicat, MC-ul băcăuan fiind în prim-plan cu imagini filmate atât în Bacau cât și în afara acestuia. Sunt unele cadre filmate pe un bloc aflat în construcție și-ți dă sentimentul că nu ar fi deloc un peisaj băcăuan. Versurile și interpretarea au fost asigurate de AbiSu. De mix, master și videoclipul propriu-zis s-a ocupat Dima (@mattia.di.matera).

Sfârșitul lunii martie 2021 aduce în atenția noastră piesa “Iar Plouă”. Continuând pe același vibe melancolic, dar ceva mai vesel, “Iar Plouă” descrie perfect ceea ce spune la un moment dat: “un călător, în tot restul vieții mele am să zbor s-ajung pe nori“. E ideea foarte des întâlnită în astfel de piese: că totul va fi mai bine, iar “ploaia metaforică” din viața fiecăruia dispare la un moment dat. “Iar Plouă“, nu are parte de vreun videoclip oficial, dar artwork-ul piesei este asigurat de Mia Nazarie. De mix, master și înregistrarea piesei s-au ocupat cei de la The Underdog Family.

Pentru mai multe detalii legate de viitoarele producții ale lui AbiSu, vizitați pagina oficială a acestuia.

Leave a Reply