Turneu Silverfeet în România

În perioada 2-4 noiembrie 2023, trupa Silverfeet din Barcelona va susține o serie de concerte în România. Vor fi 3 evenimente, în zona regională a Moldovei, în orașele Iași, Suceava și Bacău. În deschiderea formației va fi Driftwood din Bacău. Concertele fac parte din turneul „Take This One Tour”, menit să promoveze materialul discografic cu același nume.

Silverfeet este o trupa de hard rock/heavy metal din Barcelona, Spania. A fost înființată în anul 2019. Ca și muzică, formația a creat un sunet modern care are influențe de la fiecare membru în parte. Acestea sunt de la cele mai diverse, de la punk la thrash metal sau de la rock alternativ la heavy metal. Componența actuală îi are pe Ciprian Bilis la bass, Edu Adell la tobe, Toni Prieto la chitara și Marcus Spencer la voce. Până în prezent are doar un material discografic lansat intitulat „Take This One”, aflat în plin turneu de promovare. Trupa este recunoscută pentru piese precum „Bipolar„, „Take This One” sau „I’ll Never Know„.

Driftwood este una dintre cele mai vechi trupe din underground-ul băcăuan. A fost înființată în anul 2012 dar primul eveniment live l-a avut în 2013. Membrii trupei s-au tot schimbat în primii ani de existență. Actuala componență îi are pe Mara Trefaș la voce, Ana Maria la bass, Bogdan Pralea la chitară electrică, Adrian Năstasă la chitară ritmică și Sergiu Dimidof la tobe. Are la activ o multitudine de concerte, în trecut cântând la festivaluri precum Rock’N’Iași. De altfel, a și câștigat concursul organizat în anul 2014 în cadrul weekend-ului alternativ de la Rock’N’Iași. Și-a mai făcut prezența mai mult pe plan regional, cele mai frecvente evenimente având loc în orașe precum Bacău sau Iași. A împărțit aceiași scenă cu trupe autohtone cât și din afara țării, cântând în deschiderea unor nume precum Iris, Nouă Ani Lumină, Kröm sau Jinjer. Are piese precum „Born to lie” sau „Runaway”.

Biletele vor fi la prețul de 50 de lei în seara evenimentelor. Concertul din Iași va avea loc pe 2 noiembrie 2023 în clubul Rocknrolla și va începe după ora 21:30. Cel din Suceava o să aibă loc în Art Rock Cafe pe 3 noiembrie 2023 și va începe după ora 20:00, iar cel din Berăria Valhalla pe 4 noiembrie și va începe după ora 21:00. Pentru mai multe detalii, intrați pe pagina oficială a evenimentelor.

Lasă un răspuns