Turneu Sakis Tolis în România

În perioada 8-11 noiembrie 2023, Sakis Tolis va susține o serie de concerte în România. Acestea fac partea din turneul „Among the Fires of Hell”, menit să promoveze albumul cu același nume și primul din cariera sa solo. Acesta cuprinde locații din România, Bulgaria și Grecia. Primul show a avut deja loc în clubul Form Space din Cluj-Napoca. Următoarele locații vor fi clubul Quantic din București, Underground Pub din Iași, respectiv Rock Halle din Constanța. În deschiderea tuturor evenimentelor autohtone vor cânta trupele On Thorns I Lay și Machiavellian God. Toate concertele sunt realizate sub egida celor din Final Step Productions.

Până la ora actuală,turneul complet cuprinde următoarele locații:

  • 08/11/2023 – Form Space – Cluj-Napoca, România
  • 09/11/2023 – Quantic – București, România
  • 10/11/2023 – Underground Pub – Iași, România
  • 11/11/2023 – Rock Halle – Constanța, România
  • 18/11/2023 – Mix Tape – Sofia, Bulgaria
  • 19/11/2023 – Eightball – Thessaloniki, Grecia
  • 01/12/2023 – Polihoros Agora – Ioannena, Grecia
  • 02/12/2023 – Frida – Patra, Grecia

Sakis Tolis este unul dintre cei mai importanți muzicieni de pe scena metalului extrem european. Originar din Grecia, a fondat formația Rotting Christ, una dintre cele mai recunoscute din zona de black metal de pe scena europeană și cel mai recunoscut nume de profil din Grecia. Este solistul acesteia până-n prezent, lansând sub egida acesteia 13 albume integrale de studio, ultimul fiind „The Heretics”, apărut în anul 2019. În anul 2022 a lansat primul album solo intitulat „Among the Fires of Hell”. Este recunoscut pentru piese precum „We The Fallen Angels„, „Ad Astra” sau „My Salvation„.

On Thorns I Lay este o trupă de death/doom metal din Atena, Grecia. A fost înființată în anul 1992, iar ca stil muzical a evoluat de-a lungul timpului. Aceasta a început inițial ca o formație de brutal death metal, tranzitând treptat către un death doom simfonic. În cei 31 de ani de carieră, a lansat 13 albume de studio, ultimul fiind „On Thorns I Lay” lansat în acest an. Este recunoscută pentru piese precum „Erevos„, „Aegean Sorrow” sau ceva mai recent, „Newborn Skies” sau „Thorns of Fire„.

Machiavellian God este unul dintre cele mai recunoscute nume de pe scena metalului underground românesc. A fost înființată la sfârșitul anului 2017 în București. Ca stil muzical abordează melodic death metal. Din punct de vedere liric, cuprinde teme diverse precum ezoterismul, condiția umană sau chiar teme ce țin de psihicul uman. Și-a făcut prezența pe scene metal importante ale țării precum festivalurile Metalhead Meeting, Metal Gates Festival sau Posada Rock. Până-n prezent, are un album de studio intitulat „Divine Flaw”, apărut în 2019. Este recunoscută pentru piese precum „Iter Incipit„, „Scent Of Crimson” sau „The Burden Of Existence„.

Biletele se găsesc în rețeaua IaBilet.ro. Sunt disponibile bilete pentru evenimentele din București și Iasi. Pentru mai multe detalii, intrați pe pagina celor de la Final Step Productions, organizatorii principali ai acestor evenimente.

Lasă un răspuns