Trupa Seven Hills caută chitarist

În ultimii ani, orașul Iași a oferit lumii trupe precum Pinholes sau Bucovina. Pe lângă aceste trupe ceva mai cunoscute, sunt foarte multe rămase în underground. Un exemplu ar fi trupa Seven Hills. Trupa s-a lansat oficial pe 22 februarie 2016, cu câteva zile înainte de primul lor concert ce a avut loc în cadrul Rock’N’Iași „Winter Edition” 2016. De atunci, trupa a avut câteva concerte, fiecare memorabil în felul său în orașe precum Suceava, Chișinău, sau orașul lor natal, Iași.

Seven Hills a reușit în luna iulie a anului 2016 să-și lanseze primul material discografic în forma EP-ului „Gamechanger„, un concert foarte reușit pentru o trupă relativ nouă. Însă, acel concert avea sa devina ultimul pentru formație în acea formulă, deoarece Marin Ioan, chitaristul trupei, a părăsit trupa pe cale amiabilă din motive strict legate de studii. Trupa a emis pe 20 august 2016 un comunicat pe pagina lor de facebook:

Salutare! Dorim să anunțăm ca Seven Hills caută un chitarist pentru înlocuirea lui Marin; „the dude” se mută în UK pentru studii și avem nevoie de cineva pentru ai lua locul. Condițiile de bază ar fi chitara (6/7-string) proprie, să fie din Iași, timp pentru repetiții (2-3 ori pe săptămână), posibilitatea de a face deplasări în țară și the last but not the least, seriozitate. Dacă ești interesat, lasă-ne un mesaj aici pe pagina trupei și noi te vom contacta asap. Dacă nu, un share ar ajuta extrem de mult. Mulțumim anticipat!
#SevenHillscautachitarist #OriceAjutorEBinevenit

De la debutul său, trupa a lansat oficial doar piesa „Tragedy„. Pe data de 23 septembrie, trupa va posta pe canalul de YouTube primul EP, „Gamechanger”. Pentru mai multe detalii legate de trupa Seven Hills, sau pentru a le putea răspunde anunțului legat de căutarea chitaristului, intrați pe pagina lor de facebook. Pentru a afla mai multe detalii despre trupa Seven Hills, puteți citi interviul lui de Dragoș Ciobanu, solistul trupei. Interviul este din luna august 2016.

Lasă un răspuns