Trupa americană Capra a lansat “Samuraiah Carey”

Când vine vorba de Statele Unite Ale Americii, trupele metal sunt mult mai puternic promovate. Există o oarecare tradiție din punctul acesta de vedere. Cu toate astea, încă mai există trupe underground, care devin cunoscute odată ce semnează cu o casă mare de discuri. Capra e unul dintre acele exemple, a început să atragă atenția odată ce a semnat cu Metal Blade Records, una dintre cele mai vechi și renumite case de discuri americane. Sub egida acesteia se afla trupe precum Amon Amarth, Killswitch Engage sau Cattle Decapitation. Recent, a lansat “Samuraiah Carey“, o piesă ce se va afla pe albumul de debut al trupei.

Capra este o trupă hardcore, cu influențe punk, respectiv metal, originară din Lafayette, Louisiana. Grupul a fost fondat în anul 2016. A fost puternic influențată de alte nume de profil precum Converge sau Every Time I Die. Trupa a fost fondată de chitaristul Tyler Harper și toboșarul Jeremy Randazzo. Ca și producție, fondatorii trupei au vrut de la bun început ca să aibă un sunet adaptat zilelor noastre, dar care să te ducă în mod automat cu gândul la trupele hardcore de la finalul anilor ’90, respectiv începutul anilor 2000. La început, au fost multe schimbări de componență, iar grupul s-a închegat cu adevărat odată cu venirea lui Dan Paramore la bass, iar vocea fiind asigurată de Crow Lotus. Când vine vorba de versuri, ele sunt asigurate strict de solista Crow Lotus. Aceasta susține că “intenționează să fie vocea oamenilor trecuți de cele mai multe ori cu vederea. În calitate de femeie și de fiică a unui imigrant, mereu am ajuns la concluzia că oamenii care au avut de luptat din greu și de suferit pentru ceea ce au, merită să fie ascultați decât să fie reduși la tăcere. Acei oameni au cele mai interesante povești de spus.

Samuraiah Carey” este o piesă ce se va afla pe albumul de debut al trupei. Acesta se va intitula “In Transmission” și va fi lansat pe 23 aprilie 2021. Până la ora actuală, doar piesa “The Locust Preacher” era cunoscută. Acest material va conține 11 piese, “Samuraiah Carey” fiind chiar piesa de închidere al albumului. Titlul e ironic, fiind clar o aluzie la numele lui Mariah Carey. Piesa în schimb, cuprinde versuri parcă adunate din cele mai adânci zone ale minții. Piesele de la Capra au o latură profundă. Gândurile respective sunt reproduse de Crow Lotus într-un mod aparte. Versurile sună ca și cum ar fi niște frustrări adunate, ce încep să fie țipate de solistă. Piesele de la Capra au acest tipar, vocea e un țipăt în adevăratul sens al cuvântului, iar versurile contopesc perfect sentimentul de disperare ce se tot amplifică pe parcursul lor.

Noua piesă are și o notă “optimistă”, ultimele versuri din “Samuraiah Carey” lăsând un sentiment că “de data asta va fi mai bine“.

Pentru mai multe informații despre Capra, vizitați pagina oficială a trupei.

Leave a Reply