Tricouri metal oficiale împotriva lui Donald Trump

Cu toții am fost odată, cel putin, la un concert în care nu ascultam anumite trupe, dar totuși aveau tricouri faine de vânzare. Acestea erau probabil foarte artistice pentru trupa respectivă sau pur și simplu au avut un grafician de excepție. Asta se poate spune și-n cazul trupelor mai mari, care, probabil, nu le ascultam așa de des dar totuși știm câteva piese de la ei.

Anul 2016 va reprezenta alegerea unui nou președinte al Statelor Unite ale Americii. Favoritul principal, din păcate, este Donald Trump, un candidat extrem de rasist pentru America anului 2016. Municipal Waste, o trupă de thrash metal americană, a profitat de acest lucru, și a profitat și de un lucru declarat de Donald Trump: să fie eliminată corectitudinea politică.

34

Tricoul trupei, pe lângă faptul că-i destul de grafic pe partea frontală, are scris pe spate „The Only Walls We Build Are Walls Of Death„, trupa făcând referire la alt lucru declarat de Donald Trump: între SUA și Mexic ar trebui să existe un mare zid.

O altă trupa cu un astfel de tricou este All Shall Perish, o trupă americană de deathcore.

4235

Spre deosebire de modelul celor de la Municipal Waste, modelul tricoului All Shall Perish îi are ca „personaje” pe toți candidații la președinția Statelor Unite. Tricoul îl înfățișează pe Bernie Sanders conducând un tanc peste contracandidații Donald Trump, Hillary Clinton, Ben Carson și Jeb Bush. Bernie Sanders este considerat cel mai ideal candidat pentru președinția Statelor Unite, fiind și cel mai în vârstă.

Municipal Waste a primit reacții puternice pe internet, tricoul fiind considerat extrem de fascist pentru anul 2016. Totuși, aceste comentarii au fost infime comparativ cu comentariile pozitive primite la adresa tricourilor. Chiar și unii fani Donald Trump au spus că tricoul e „badass”.

Câteva trupe americane și-au declarat „culoarea politică” în ultima vreme, cu toții fiind împotriva lui Trump. Printre aceste personalități putem să reamintim soliștii trupelor Slipknot și Lamb of God, declarând oficial că sunt împotriva lui Trump. Jonathan Davis, solistul trupei Korn e de părere că toți candidații sunt nașpa, în timp ce Scott Ian, chitaristul trupei Anthrax și trupa Ghost sunt de partea lui Bernie Sanders.

Lasă un răspuns