Travka – In Aer

Una dintre cele mai apreciate trupe de rock alternativ din România, Travka, au lansat în mod oficial piesa „În Aer„. Aceasta nu este străina de concertele trupei Travka, ea fiind prezentă de ceva vreme în playlist-ul concertelor trupei. „În Aer” este însoțită și de un videoclip oficial, complicat de simplu în montajul său. Clipul prezintă sugestiv peisaje spațiale sau nori pierduți în zare, pur și simplu, în timp ce pe fundal aleargă un călător, ce se dovedește a fi George Gâdei, solistul trupei Travka, acesta arătându-se într-un anumit punct din clip.

Versurile piesei au fost scrise de George Gâdei, muzica fiind asigurată de Alexei Țurcan. Vocile adiționale folosite în piesă aparțin lui Paul Manolescu, David Dango, Alexandra Andrieș, Valentina Popa și Oana Maria. Sunetul de violoncel regăsit în piesă a fost produs de Corina Ciuplea, clipul fiind regizat de Mihai Cucu. Piesa a fost produsă, mixată și masterizată de Alexei Țurcan la UNDA Recording, București.

Travka nu este la primul videoclip de acest gen, în urma cu un an având un clip similar la piesa „Distanțe„. Piesa „În Aer” nu face parte de pe niciun album semnat Travka, deocamdată.

2 thoughts on “Travka – In Aer

Lasă un răspuns