Till Lungs Collapse – Scavengers

Till Lungs Collapse este o trupă bucureșteană formată în 2012, din pasiunea pentru muzică și dorința de a explora un stil mai puternic ancorat în melodic-hardcore. Numele trupei conturează un numitor comun al energiilor pieselor și a direcției artistice. După mai multe schimbări de componență, la finalul lui 2015 s-a ajuns la o formulă concretă, în care se regăsesc membri ex-Deadeye Dick, ex-Rock’n’Ghenă, Breathelast, ex-Nevergoinghome și Sinscape. Au la activ un material discografic în forma EP-ului „Desuetude” lansat în anul 2015.

Pe 9 septembrie 2016, trupa a lansat videoclipul piesei „Scavengers„. Piesa în sine este a patra de pe EP-ul „Desuetude”, iar videoclipul prezintă trupa cântând într-o clădire abandonată în care pereții acesteia sunt uitați de negura timpului, erodarea lor fiind prezentă pe tot parcursul clipului. Videoclipul a fost produs de Anya Dimitrov și Vladimir Ivanov de la BlueCat Studio.

În următoarea perioadă, Till Lungs Collapse nu are niciun concert programat. Pentru viitoarele lor evenimente, puteți accesa pagina oficială de Facebook a trupei.

Lasă un răspuns