Tenebres va lansa un nou videoclip

Tenebres va lansa în curând un nou videoclip. Acesta a fost anunțat încă dinaintea terminării ultimului turneu, „Tour of the Dark Front I & II”. Piesa aleasă este „Cry In Serenity” și va fi al doilea videoclip oficial al trupei, primul fiind la piesa „Pain Eternal„.

Cu ocazia lansării acestui videoclip, membrii trupei Tenebres ne-au transmis că „piesa „Cry In Serenity” va fi remasterizată pentru a pune mai bine în evidență elementele vizuale captate. Datorita scenelor erotice din videoclip, veți fi nevoiți să vă autentificați pe YouTube ca să-l puteți urmări.

Clipul este bazat pe mitul grecesc asupra lui Hades și Persefona într-o maniera, desigur, reinterpretată.

Filmările au decurs încă de la începutul anului 2018 și se lucrează intens de atunci. Lansarea oficială va fi cel târziu în Ianuarie 2019 sau poate chiar mai devreme, asa că stay tuned pe site-urile de știri.

Videoclipul a fost regizat de către Răzvan M. Lupașcu (Allyas Dweller) , Metalborne Photography & Tenebres.

Tenbres „poate fi clasificată drept black metal la prima vedere, însă melodica clapelor, adaugă un ton gotic, în timp ce violoncelul luminează dar și întunecă întreaga atmosferă„. Cel puțin așa susține Diana Mertic, membru al trupei Tenebres. Aceasta s-a format prin contopirea membrilor a trei trupe destrămate de pe scena ieșeană. Trupa și-a închegat sunetul în jurul sonorităților black, gothic și doom metal pe care le subliniază cu ajutorul clapelor și a violoncelului. Trupa a mai concertat în București, Sofia, Timișoara, Iași și s-a bucurat de o primire caldă din partea publicului cu ocazia primei editii OSTRING și festivaluri precum Artists of the DarkRevolution Fest sau Rock’N’Iasi „Open Air” 2017. În anul 2017, Tenebres a lansat și primul lor videoclip oficial ce poartă numele albumului. Acesta a atras atenția străinilor în special din Finlanda și Belgia unde au fost publicate mai multe detalii despre trupă pe site-uri de știri precum Metalliluola sau United Rock Nations. Pe lângă piesele lor originale, în concertele trupei se mai pot auzi și câteva preluări, cea mai notabila fiind „My Hope, the Destroyer” de la My Dying Bride. Până la ora actuală, are doar un album de studio, intitulat „Pain Eternal”. Acesta a fost lansat oficial pe data de 29 Octombrie 2017 în cadrul ultimei zile de Rock’N’Iași „Indoor Edition” 2017.

Lasă un răspuns