Sur Austru va lansa primul album oficial

Negură Bunget a luat sfârșit odată cu dispariția lui Negru, ultimul membru fondator rămas în trupa respectivă. Ceilalți membri în schimb, au avut altă viziune și au decis să continue moștenirea muzicală ce a lăsat-o Negură Bunget în spate. Datorită acestui lucru, a luat naștere formația Sur Austru în anul 2018. De la bun început s-a știut faptul că este o trupă renăscută din cenușa trupei Negură Bunget, valorile și mesajele transmise fiind aceleași. Până la ora actuală, a avut o multitudine de concerte. Acestea au avut loc în cadrul unor festivaluri precum Rockstadt Extreme Fest sau în cluburi precum Quantic din București sau Form Space din Cluj-Napoca. Sur Austru nu s-a limitat la concerte doar pe teritoriul României, ea având câteva prestații și în afară, în țări precum Germania, Italia sau Slovacia.

Luna septembrie a anului 2019 va marca lansarea primului material discografic semnat Sur Austru. Acesta se va numi „Meteahna Timpurilor” și va fi lansat sub egida casei de discuri Avantgarde Music din Italia, cunoscută pentru trupe precum Suicide Forest, Funeral Winds sau Abigor. Conform comunicatului oficial publicat de trupă, albumul va fi lansat pe 10 septembrie 2019 și „va provoca ascultătorul, inducându-l în stări diferite ce pot apărea datorită alternanței sunetelor de metal dur cu cele melodice, provocate în principal de îmbinarea perfectă a instrumentelor muzicale noi cu cele vechi. Este o poveste a pădurilor suferinde, naturii ce piere și experiențele noastre ce ne-au readus pe calea cea bună sărbătorindu-i iar divinitatea”.

Albumul poate fi comandat în avans de pe Bandcamp și va fi disponibil atât pe CD cât și pe vinyl. Până la ora actuală, nu a fost publicată nicio piesă oficială de pe album. Pentru mai multe detalii despre ultimele informații legate de acest album, vizitați pagina oficială a trupei.

Lasă un răspuns