Stand Up Comedy cu Teo în Berăria Valhalla, Bacău

Sâmbătă, 4 August 2018, Berăria Valhalla din Bacău vă invită la un show de stand up comedy alături de  Claudiu Mihail Teohari, cunoscut publicului larg sub numele de Teo. Acest spectacol face parte din cadrul festivalului I.D. Fest, ajuns la ediția cu numărul 19 în acest an. Evenimentul va reprezenta ultimul spectacol important din cadrul festivalului, fiind de altfel și ultima zi a acestuia.

Conform site-ului oficial Club99, Claudiu Teohari este unul dintre cei mai cunoscuți artiști de stand-up comedy din Romania și unul din veteranii acestui gen de spectacol. Cariera sa a început ca un hobby pe scena de la Cafe DeKo în 2004. Aici s-a născut prietenia cu Vio și Costel, glumele, show-urile și publicul de stand up. Foarte rapid a apărut și notorietatea, materialele sale ajungând virale pe internet.

În paralel a lucrat în advertising ca și copywriter, împreună cu Bogdan Naumovici la Leo Burnett. Pentru că publicul său a crescut, din 2006 a devenit full-time comediant. Trei ani mai târziu avea să deschidă Club 99, propriul club de comedie, împreună cu Vio și Costel.

În 2009, Teo și-a făcut intrarea pe TV cu o emisiune săptămânală de umor, numita „După bloguri” iar în 2010 a debutat ca actor în filmul WebSiteStory regizat de Dan Chișu. În prezent, este scenarist și moderator la seria de divertisment online „Nimic Nou”.

Teo are o experiență remarcabila pe scenă, începând cu cea de club, până la spectacole și turnee în țară, maratoane, special-uri de stand up cât și colaborari cu comedianți de afară. Subiectele sale de comedie sunt foarte diverse și bine documentate. De la natura umană la mărunțișurile de zi cu zi, disecă automatismele de comportament, (stereotipiile) într-un mod în care te face să râzi, dar să și gândești.

Evenimentul din Berăria Valhalla va începe undeva după ora 21:00, intrarea fiind de 30 de lei. Pentru mai multe detalii, intrați pe pagina oficială a evenimentului.

Lasă un răspuns