Spretera – Gânduri de bine

Vrăjitoru’, redenumit recent „Spretera„, este un MC din orașul Comănești, afiliat casei de producție Eleven Studio. În trecut, sub denumirea sa veche, a lansat piesele „La suprafață„, respectiv „Vorbe Aruncate„, ultima fiind realizată în colaborare cu Simptom.

Prima sa piesă sub denumirea de Spretera, a fost lansata în aprilie 2017. Aceasta se numește „Gânduri de bine„. Este o piesă de prezentare, scurtă și plină de diss-uri. Instrumentalul aparține piesei „Deep Cover” de la Snoop Dogg & Dr. Dre, iar acesta amplifică mai mult starea de ură exprimată de versuri. Întrebat despre această piesă, artistul a declarat:

E genu’ ăla de piesă în care îmi spun frustrările și nemulțumirile față de anumite personaje de prin jurul meu. M-am legat atât de oameni care-mi provoacă indigestie, cât și de oameni apropiați. Piesa, pe când era doar un fetus născut din ură și dezamăgire (deși e o piesă destul de caterincă) trebuia să poarte numele de”Disscontinu”. Asta e o piesă de pe mixtape-ul meu ,care ar trebui să iasă undeva prin august 2017, cred ..sper! Am ales beat-ul ăsta pentru că e unu’ din preferatele mele , are sound-ul ăla clasic , underground și pentru mine e genu’ de beat pe care simt nevoia să mă iau de cineva ,mai la șto’ ,bineînteles.

Versurile și interpretarea a fost asigurată de Spretera, de mix și master ocupându-se Simptom. Piesa a fost înregistrată sub egida Eleven Studio. Pentru mai multe detalii legate de viitoarele lansări ale artiștilor afiliați, intrați pe pagina oficială a casei de producție.