Simptom a lansat piesa “9 Ore”

În ultimii ani, rap-ul a rămas, în mare parte, un stil muzical de nișă. La noi în țară, cel puțin, așa este. Majoritatea artiștilor și a trupelor de profil au rămas în continuare pe scenele cluburilor underground, iar, de cele mai multe ori, adună doar o mână de oameni la evenimente. Inclusiv artiștii mari suferă de o absență a publicului la concerte. Cel puțin așa era înainte de pandemie. Cu toate acestea, artiștii nu încetează să apară sau să reapară pe scena underground. Un astfel de exemplu este și cu casa de producții Critique Sound Records.  De data aceasta, Simptom este în prim-plan. Acesta a lansat recent piesa “9 Ore“.

Simptom nu este chiar necunoscut underground-ului, în trecut lansând diverse producții, inclusiv mixtape-ul „3 Voci„. A lansat la începutul anului piesa „Într-o Zi„, fiind de altfel și prima producție Critique Sound Records pe anul 2020. Au mai urmat și alte piese precum „Fiul Meu„, „Fum” sau „CPP„. sau„Wizza”.

9 Ore” este o piesă cu un titlu sugestiv, simbolizând într-un fel programul tipic al unui loc de muncă. De altfel, și versurile te duc cu gândul la muncă și beneficiile acesteia, indiferent în ce “domeniu de activitate” ai face acea muncă. Simptom reușește pe instrumentalul Balance Cooper să inducă o stare meditativă pe un beat ce are o ușoară influență trap. Vocea este curată, calmă am putea spune, pe tot parcursul piesei, nefiind oscilații prea mari de voce, Simptom ocupându-se atât de versuri, cât și de mixarea și masterizarea piesei. Întregistrarea a fost făcută sub egida Critique Sound Records. De artwork și visual-ul piesei s-a ocupat Răzvan Alexa, colaboratorul principal al casei de producție la acest capitol, fotografiile principale fiind făcute de Alex Pollo și Bogdan Astănoaei (Raccoon 13).

Pentru mai multe detalii despre viitoarele producții Critique Sound Studio, accesați pagina lor oficială de Facebook, sau canalul oficial de YouTube.

Leave a Reply