Simbolic – Oglinda

Simbolic este o trupă rock cu influențe metal din orașul Câmpulung Muscel. Trupa a fost înființată în anul 2009, cântând de atunci prin diverse locații cu artiști precum Trooper, Direcția 5 sau Bere Gratis.

Piesa „Oglinda” este una dintre primele compoziții proprii ale trupei. Versurile acestei piese aparțin poeziei „Poemă în oglindă” de George Bacovia, cel mai cunoscut poet simbolist român din toate timpurile. Piesa a fost înregistrată în anul 2013 cu ajutorul lui Bogdan Giurea, fost membru al trupelor Kapela, Spin și Popas.

Simbolic abia în anul 2016 a lansat oficial primul lor material discografic, un EP sub numele de „Where The Dark Is Blind„. Prima piesă oficială de pe acest album a fost „Camelot„, publicată de trupă în octombrie 2015. Piesele de pe primul lor EP sunt piese ce sunt cântate de ceva vreme în concertele lor. EP-ul în sine a fost înregistrat în perioada 2013-2014, dar din varii motive a apărut abia în perioada asta. Pe acest album se mai poate regăsi piesa „Above the sun„. Pentru mai multe detalii despre trupă, intrați pe pagina lor oficială.

Lasă un răspuns