Shorty – Low-Ride

Freelight, redenumit Shorty, este un MC băcăuan existent de ceva vreme în lumea underground românească. Acesta însă, nu a avut vreodată o piesă oficială, el fiind prezent doar la evenimente de tip Open Mic sau Battle MC, cizelându-și sunetul pentru viitoarele piese. În primăvara anului 2016, acesta și-a lansat prima piesă, „Te-am Sunat Să-ți Spun„. A fost totodată și primul videoclip oficial al artistului. A urmat apoi în iulie 2016 piesa „A Fi Sau A Nu Fi„, urmată la rândul ei de un videoclip. Toamna anului 2016 aduce a treia piesă oficială a artistului, intitulată „Dau Tot Ce Pot„. În aceiași toamnă a lansat un scurt freestyle intitulat „Vagabondul Oriental„. Sfârșitul anului 2016 aduce lansarea piesei „Să fii tu„.

Anul 2017 se anunță la fel de productiv pentru Shorty. În luna martie acesta a lansat piesa „Low-Ride„. Aceasta beneficiază și de un videoclip „neoficial”, în care se evidențiază foarte mult versurile refrenului: „de dimineață până seara/mă plimb prin toată țara„. Tot videoclipul prezintă imagini din călătoriile lui Shorty, pe toată durata fiind prezente câteva detalii ce te duc cu gândul la filmările făcute pe casete video. Mai exact, apare semnul „play”, respectiv data filmării, exact ca pe o casetă video. Această „dată” o ia razna, la un moment dat ajungând la începutul anului 2018.

Versurile și interpretarea au fost asigurate de Shorty. Instrumentalul piesei este „Produced„, aflat sub egida Goost Beatz. Înregistrarea, mixarea și masterizarea a fost asigurată de Shane, videoclipul fiind produs de CEERO.

Pentru mai multe detalii legate de muzica lui Shorty, intrați pe pagina oficială a artistului.

Lasă un răspuns