S.E.C.N.A a lansat piesa „Efort”

Johnny Kangaroo a fost activ în ultima perioadă. Pe lângă producțiile sale proprii, acesta a reușit să-și mai facă simțită prezența pe o altă piesă. De data aceasta sub o altă denumite, una veche și cunoscută de altfel. Alături de Tengu, aceștia au renăscut trupa băcăuană S.E.C.N.A, lansând o producție nouă. Piesa se numește „Efort” și a fost lansată pe 8 martie 2021.

S.E.C.N.A, înainte de toate, este un acronim pentru „Super Eroi Care N-au Activitate”. Este una dintre cele mai recunoscute trupe din rap-ul underground băcăuan, membrii acesteia fiind nelipsiți la evenimentele importante rap sau de tip „open mic”. Cel puțin așa a fost în urmă cu câțiva ani când încă mai existau locații în orașul Bacău pentru astfel de evenimente sau pentru concerte rap în general. A împărțit în trecut scena cu artiști precum Cedry2k, Chimie, Subcarpați sau B.U.G.Mafia, adunând o multitudine de concerte de-a lungul existenței lor. A lansat piese precum „Zombi„, „Vino mai aproape” sau „Animale„. De vreo 5 ani în schimb, a fost inactivă. Trupa în sine, nu s-a destrămat, dar, majoritatea membrilor au plecat din Bacău, în direcții geografice diferite. Membrii trupei precum Johnny Kangaroo, Epoch sau Tengu au mai lansat producții în tot acest timp, fie solo sau în colaborare cu alți artiști din underground.

Pe 8 martie 2021, S.E.C.N.A a revenit în atenția noastră. În formula formată din Tengu și Johnny Kangaroo, a fost lansată piesa „Efort„. E o piesă „semnătură” din partea băieților. S.E.C.N.A e recunoscută ca fiind o trupă cu un vibe „pozitiv” în cea mai mare parte, ușor de înțeles, cu versuri pe înțelesul tuturor sau care pot rezona într-o mică sau mai mare măsură cu fiecare dintre noi. Versurile sunt create atât de Johnny Kangaroo, cât și de Tengu. De instrumental, mix și master s-au ocupat cei de la Snif Snif Production. O parte interesantă în această piesă o reprezintă fragmentele preluate din anumite piese ce-l au în prim-plan pe regretatul Dem Rădulescu. Cu muzica de la piesa „Efort” se potrivește perfect, nu e o încercare forțată din partea trupei ca să para „cool” că au folosit o voce legendară a actoriei românești. Chiar s-au potrivit fragmentele respective în cazul ăsta. Piesa a fost înregistrată de către cei de la The Underdog Family.

Pentru mai multe detalii legate de viitoarele producții, vizitați pagina oficială a celor de la S.E.C.N.A.

Lasă un răspuns