Roots & Culture Session în Faust Cafe, Sibiu

Do The Reggae Romania, în colaborare cu Faust Cafe din Sibiu, vă invita vineri, 29 septembrie 2017 la „Roots & Culture Session”. Este o petrecere cu tematica reggae, în care atracția principală va fi Kaya Foundation Crew. Aceasta revine în Sibiu după mai bine de 5 ani pentru o sesiune de Roots & Culture și pentru a aduce cu ei vibe-ul de la One Love Gathering!, unul dintre cele mai importante evenimente reggae din România. În aceiași seară, va mixa și Natty Ned, originar din Sibiu.

Natty Ned vine din Sibiu și este unul dintre cei mai activi selectori de la noi din țară la ora actuală, acesta susținând evenimente atât în toată țara, cât și la nivel internațional. În 2012 pune bazele platformei “Do The Reggae”, menită să transmită mai departe mesajul muzicii reggae, dar și pentru a susține mișcarea reggae/dub de la noi din țară și nu numai. Tot în același an începe și o serie de petreceri în Bohemian Flow din Sibiu, sub numele de ”Do The Reggae”. Este un fan declarat și pasionat de reggae, dub, dancehall, ragga jungle sau psydub. A împărțit scena cu artiști precum Daddy Freddydin Marea Britanie, Micah Shemaiah sau Yaadcore din Jamaica, Hornsman Coyote sau Prince Sol din Serbia , Gregory G Ras din Ungaria, Rea Tas din Croația, Mr Skavillage din Italia, Mighty BoogieArgatuEl NegroKaya FoundationIrie Warriors sau Johnny King. A pus muzică la festivale și petreceri de-a lungul țării, dar și în alte state apropiate precum Serbia și Albania. Este, de asemenea, editor și colaborator activ al comunităţilor Zona Reggae și OneVibe. La sfârşitul anului 2015, înregistrează pentru Reggaelize-it mixul ”Inna Jamaica”, material care s-a bucurat de un real succes.

Kaya Foundation Crew este o mișcare reggae românească, activă încă din anul 2008. Acest proiect are ca scop răspândirea mesajului muzicii reggae într-un sunet cât mai original și nealterat. Până la ora actuală, Kaya Foundation și-a făcut prezența prin marile orașe ale țării, precum București, Iași, Sibiu sau chiar locații mai mici, precum Moreni sau Păulești.

Evenimentul va începe undeva după ora 22:00, intrarea fiind de 10 lei. Pentru rezervări și mai multe informații, intrați pe pagina oficială a evenimentului.

https://www.youtube.com/watch?v=gqMBAapGfW4

Lasă un răspuns