Rock’N’Iași recrutează voluntari

Anul acesta, festivalul Rock’N’Iași împlinește 10 ani de existență. Organizatorii festivalului au început deja marcarea acestui eveniment prin Rock’N’Iași „Winter Edition” ce a avut loc în februarie 2016, și Rock’N’Iași „Open Air” 2016, ce a avut loc în mai 2016. A treia ediție din anul 2016 va avea loc la sfârșitul lunii octombrie, în perioada 27-30 octombrie 2016. Evenimentele vor avea loc pe 2 scene amplasate în „Sala Gaudeamus”, respectiv „Sala Foaier” din incinta Casei De Cultura A Studenților din Iași. Până la ora actuală, au fost confirmate trupele Ska-nk, Coma, Crimena și Guerillas din România, Equilibrum din Germania, Vulture Industries din Norvegia, Aftermoon din Ucraina, Phase Reverse din Grecia și Desecrate din Italia.

Pe data de 10 octombrie 2016, organizatorii festivalului au anunțat în mod oficial că recrutează voluntari până pe data de 17 octombrie 2016. Totodată, organizatorii anunță că vârsta minimă trebuie sa fie de 18 ani, deoarece proiectul implică un program și un efort fizic și psihic deosebit. Dacă aveți timp și sunteți dispuși să fiți voluntari pe toată durata festivalului, puteți completa formularul oficial de înscriere și puteți face parte din cadrul staff-ului oficial Rock’N’Iași „Indoor Edition” 2016.

În următoarea perioadă, organizatorii vor anunța noi confirmări în cadrul festivalului. Pentru mai multe detalii și eventuale modificări, intrați pe pagina oficială a evenimentului.

Lasă un răspuns