Rock’N’Iași „Open Air” 2018 recrutează voluntari

În perioada 18-20 Mai 2018 va avea loc festivalul Rock’N’Iași. Pentru al treilea an consecutiv, va avea loc o ediție de tip „Open Air” a festivalului, locația fiind baza Pârtiei de Ski din zona Copou a orașului Iași.

Până la ora actuală, s-au confirmat trupele Stoned Jesus, The Sixpounder, Aether, Blodiga Skald, Votum, Akral Necrosis, Leecher, Sniffyction, Aghiazma, Scarleth, respectiv trupele din concursurile de „Alternativ” și „Metal” ce vor avea loc în cadrul ediției.  Pe data de 5 Aprilie 2018, organizatorii festivalului au anunțat în mod oficial că recrutează voluntari. Înscrierile se pot face până pe data de 20 Aprilie 2018. Totodată, organizatorii anunță că vârsta minimă trebuie sa fie de 16 ani, deoarece proiectul implică un program și un efort fizic și psihic deosebit. Toți voluntarii sub 18 ani au nevoie de acord scris din parte părinților.  Dacă aveți timp și sunteți dispuși să fiți voluntari pe toată durata festivalului, puteți completa formularul oficial de înscriere și puteți face parte din cadrul staff-ului oficial Rock’N’Iași „Open Air” 2018. Organizatorii vor asigura o masa pe zi și transportul acasă al voluntarilor care au program după ora 22:00.

Biletele și programul oficial urmează să fie anunțate în viitorul apropiat. Pentru mai multe detalii, intrați pe pagina oficială a evenimentului.

Lasă un răspuns