Rock’N’Iași „Indoor Edition” 2018 – Program complet & Regulament oficial

Ca în fiecare toamnă, festivalul Rock’N’Iași revine la Casa De Cultură A Studenților din Iași. Va fi a doua ediție a festivalului din acest an. Prima a fost una de tip „Open Air” și a avut loc în perioada 18-20 mai 2018 la Pârtia De Schi din zona Copou. Ediția „Indoor Edition” va avea loc în perioada 26-28 octombrie 2018.

Pe cele 2 scene din sala Gaudeamus și pub-ul Dublin, vor urca trupe din România, Moldova, Italia, Grecia și Bulgaria. Programul final arată în felul următor:

Vineri, 26 octombrie 2018:

Scena DUBLIN

 • 21:00 – SERPENT STREAM (Iași)

 • 22:00 – SIAJ (Moldova)

 • 23:00 – HIRAETH (Iași)

  Sâmbătă, 27 octombrie 2018:

Scena DUBLIN

 • 19:50 – ALT.END (Ucraina)

 • 21:20 – RECIPE FOR HATE (România)

 • 22:55 – 1000 FACEZ (Moldova)

Scena GAUDEAMUS

 • 19:00 – WE ARE NUMBERS (România)

 • 20:30 – SORROWS PATH (Grecia)

 • 22:00 – MAGNETIC (Bulgaria)

 • 23:40 – ELVENKING (Italia)

  Duminică, 28 octombrie 2018:

Scena DUBLIN 

 • 19:50 – INFADUS – Georgia

 • 21:20 – surpriză

Scena GAUDEAMUS

 • 19:00 – CHAPLIN’S DREAM (BULGARIA)

 • 20:30 – INFECTED SYREN (Cipru)

 • 22:00 – THE HYPNOTUNES (Ucraina)

Persoanele care doresc să participe la eveniment, sunt rugate să respecte următoarele reguli:

 1. Intrarea se face în limita locurilor disponibile: vineri 200 persoane, sâmbătă și duminică câte 500 de persoane. Astfel, pentru gestionarea numărului de persoane, organizatorii au luat decizia de a face intrarea pe bază de bonuri de consumație. Adică, în fiecare seară, participanții vor primi în schimbul a 10 lei 2 bonuri de consumație de câte 5 lei pe care le pot folosi la standurile amenajate în incinta festivalului.

 2.  Accesul participanților este permis începând cu ora 20:30 vineri și ora 18 sâmbătă și duminică. Singura cale de acces la festival, pentru public, se găsește la intrarea principală a C.C.S. Iasi.

 3. Ne rezervăm dreptul de a selecta persoanele care vor participa la festival.

 4.  Persoanele în stare de ebrietate sau sub influența drogurilor nu au acces în incinta spațiului de desfășurare a festivalului.

 5.  Persoanele care vor perturba buna desfășurare a evenimentelor vor fi conduse în afara spațiului festivalului.

 6.  Este interzis accesul la festival a persoanelor care intră cu bauturi alcoolice, obiecte care pot fi identificate ca fiind arme albe.

 7.  Toate persoanele care doresc să intre la festival trebuie să accepte percheziția corporală și a bagajelor. Nu este interzis accesul cu bagaje, dar vă rugăm să veniți numai cu minimul necesar și cu bagaje cât mai mici. Vă rugăm să nu veniți cu obiecte de valoare. Organizatorii nu răspund pentru eventuale obiecte oprite la percheziție sau pierdute în incinta festivalului.

 8.  Accesul în zona de backstage a celor 2 scene este strict interzis persoanelor care nu sunt membrii ai trupelor sau voluntari. Întâlnirea cu membrii trupelor se va face doar în Sala Foaier dacă trupele doresc întâlnirea cu fanii.

 9.  Conform Programului afișat pe pagina de facebook și pe ușile de la intrare în sălile de concert, se va cânta alternativ pe cele 2 scene Gaudeamus și Dublin, publicul fiind obligat să elibereze sălile după fiecare concert, pentru a se aerisi sălile și a se putea realiza probele de sunet.

 10. Fumatul (țigari, IQOS, GLO, alte dispozitive asemănătoare sunt strict interzize în spațiile din incinta CCS Iași. Acestea pot fi folosite doar în spațiul special amenajat cu ajutorul corturilor pe terasa din fața CCS Iași.

 11. Libertatea înseamnă să faci ceea ce vrei, atât timp cât nu deranjezi pe cei din jur!

 12. Participanții trebuie să fie pregătiți să fie primiți cu voie bună și prietenie.

Organizatorii își rezervă dreptul de a ajusta orele de început ale concertelor, astfel încât ca recitalurile capetelor de afiș să înceapă la orele stabilite.Pentru mai multe detalii, intrați pe pagina oficială a evenimentului.

2 thoughts on “Rock’N’Iași „Indoor Edition” 2018 – Program complet & Regulament oficial

Lasă un răspuns