Rock’N’Iași 2016 „Winter Edition” – A doua zi

Daca în prima zi de Rock’N’Iași 2016 „Winter Edition vom regăsi doar trupe de rock alternativ, în cea de-a doua zi, lucrurile stau puțin diferit. Această „a doua zi” va fi dedicată tuturor fanilor metal. Trupele ce vor cânta în aceasta zi sunt Bucovina, Furtherial, Asemic și Seven Hills.

Seven Hills este o trupă de metal/hardcore din Iași. Aceasta își va face debutul pe scenă pe 27 februarie 2016, în cadrul acestei zile de Rock’N’Iași „Winter Edition”. Trupa a fost înființată în octombrie 2015, componența trupei fiind de 3 membrii. Pentru mai multe detalii, intrați pe pagina lor de facebook.

Bucovina este fără doar și poate una dintre cele mai bune și apreciate trupe metal românești la ora actuală. Înființată în anul 2000 în Iași, trupa a lansat până la activ 3 materiale discografice. Al patrulea material discografic, „Nestrămutat„, se va lansa oficial în fața fanilor ieșeni în cadrul concertului din 27 februarie 2016. Este o trupă nelipsita de la marile festivaluri ale tarii, precum „Rockstadt Extreme Fest„, „Rock’N’Iași” sau „Bucovina Rock Castle„. Au devenit în 15 ani de activitate sinonimi cu piese precum „Mestecăniș„, „Spune tu, vânt” sau „Sunt munți și păduri„.

Furtherial este o trupă de melodic death/thrash metal din Istanbul, Turcia. Înființați în anul 2012, trupa are la activ două materiale discografice, ultimul fiind „Un Mondo Infinito” lansat în anul 2015. Au piese precum „Storyteller„, „Beneath The Stars” sau „Embrace„.

Asemic este o trupă instrumentală de progressive metal înființată în București în anul 2013. Au devenit, încet dar sigur, cunoscuți pe scena underground-ului românesc, fiind prezenți și la Rockstadt Extreme Fest. Stilul trupei are la bază stilul numit progressive metal, dar piesele trupei Asemic au și influențe de jazz, djent sau fusion. Au la activ un album lansat în octombrie 2015, intitulat „Luminescentity„, iar pe acesta se pot găsi piese precum „Solaris„, „Solitary human being” sau „Disclosure„.

Cea de-a doua zi de Rock’N’Iași „Winter Edition” va avea loc pe 27 februarie 2016, concertele începând cu ora 19:00. Locația va fi Casa de Cultură a Studenților din Iași, intrarea fiind de 30 lei. Limita va fi de 500 de persoane. Abonamentele pentru ambele zile sunt disponibile la pretul de 30 de lei. Pentru mai multe detalii, intrați pe pagina oficială a acestui eveniment.

2 thoughts on “Rock’N’Iași 2016 „Winter Edition” – A doua zi

Lasă un răspuns