„Rock Pe Pâine 5” în Underground Pub, Iași

Sâmbătă , 13 Octombrie 2018, Underground Pub din Iași vă invită la evenimentul „Rock Pe Pâine 5„. Acest eveniment marchează 5 ani de existență a paginii „Rock Pe Pâine”. Vor cânta Nouă Ani Lumină din Iași și stonefromthesky din Kiev, Ucraina.

Nouă Ani Lumină este o trupă ce consideră că abordează genul muzical numit „cosmic rock”. Este o trupă de rock alternativ, cu multe influențe de post-rock, ambiental, progressive și shoegaze, înființată în orașul Iași la sfârșitul anului 2015. Are la activ concerte pe scene din orașele Iași, Suceava, București sau Cluj-Napoca, iar în vara anului 2015 au obținut locul întâi în cadrul festivalului Rockmotiva Fest Craiova. Și-a făcut apariția la festivaluri precum Rock’N’Iași, Rocanotherworld sau Bucovina Rock Castle. Până la ora actuală are doar un album lansat în anul pe data de 20 Martie 2017, iar acesta conține piese precum „Rută nocturnă„, „Să facem saltul„, „Lucrez la un vis” sau „Poză pe Marte„.

stonefromthesky (cunoscut și sub acronimul de SFTS) este un nume de scenă a lui Alex Zinchenko, un compozitor și artist de muzică experimentala din Kiev, Ucraina. Și-a făcut debutul muzical prin EP-ul „Orbital„, lansat în anul 2014. Acest material a fost lansat independent de o casă de discuri și a fost foarte bine primit de presa online. Revista „Arctic Drones” a descris materialul ca fiind „o bucată nebună de muzica însoțită de o intensitate acerbă” și „o descriere precisă a furiei și lipsei de speranță„. În anul 2015, EP-ul „Orbital” și alte remix-uri și înregistrări live au fost lansate în format de casetă audio sub egida casei de producții „КРУК”. Este recunoscut pentru prestațiile live diversificate și reinterpretări ale propriilor creații. Totodată, este recunoscut pentru compoziții precum „Irreversible„, „Interstellar” sau „Weightless„.

Evenimentul din Underground Pub va începe după ora 20:00, intrarea fiind de 25 de lei. Totodată, cei ce vor avea „Echipamentul De Pelerin Sonic” vor avea intrarea liberă. Acest echipament reprezintă de fapt tricourile cu trupele prietene paginii Rock Pe Pâine precum Pinholes, The Kryptonite Sparks, Luna Amară, Fluturi Pe Asfalt, Nava Mamă, Am Fost La Munte Și Mi-a Plăcut, Fine, It’s Pink, Cardinal, Nouă Ani Lumină sau unul dintre tricourile produse de Rock Pe Pâine. Cei ce se vor prezenta cu un tricou cu una dintre trupele menționate, au acces liber. Pentru mai multe detalii, intrați pe pagina oficială a evenimentului.

Lasă un răspuns