RoadkillSoda – Made of Stone

RoadkillSoda, cea mai cunoscută trupă românească de stoner metal la ora actuală, a lansat ultimul lor videoclip. Acesta este la piesa „Made of Stone„, cea mai nouă piesă a trupei și prima înregistrată în noua componență. Videoclipul a fost filmat pe 9 ianuarie 2016, în clubul Fabrica din București, alături de fanii RoadkillSoda. Nu a fost un concert în momentul filmării videoclipului, trupa a vrut pur și simplu să filmeze noua piesă alături de câțiva fani loiali RoadkillSoda. Aceștia au avut parte de 8 piese live RoadkillSoda în ziua de 9 ianuarie 2016.

Pe lângă imaginile filmate în ziua de 9 ianuarie, în videoclipul piesei „Made of Stone” mai apar cameo-uri atât de la fani, cât și de la prieteni din alte trupe, precum fostul solist al trupei Sebastian Stancu (Spiritual Ravishment/Ixmucane) sau membrii ai unor trupe precum Coma, Chaos Cult, E.M.I.L., Akral Necrosis sau Breathelast.

Videoclipul a fost filmat de Cristi Stanciu și Bogdan Pavaloi, editarea clipului fiind realizată de Adrian „Sick” Maraloiu. Acest clip va fi lansat oficial într-un concert live în clubul Fabrica din București pe  data de 25 februarie 2016.

One thought on “RoadkillSoda – Made of Stone

Lasă un răspuns