Punky Reggae Party în Hanovra Bar & Lounge, Piatra Neamț

Do The Reggae Romania, în colaborare cu Hanovra Bar & Lounge din Piatra Neamț, vă invită la „Punky Reggae Party”. Este o petrecere cu tematică speciala dedicata muzicii reggae și dub. De-a lungul serii, se vor putea auzi ritmuri ”straight from Jamaica” de la artiști precum Bob Marley, Denis Brown, Don Carlos, Alborosie, Ninja Man, Skarra Mucci, Mellow Mood, Dub Incorporation și mulți alții. Gazda de ceremonii va fi Natty Ned, aflat pentru prima dată la o petrecere tematică în orașul Piatra Neamț.

Natty Ned vine din Sibiu și este unul dintre cei mai activi selectori de la noi din țară la ora actuală, acesta susținând evenimente atât în toată țara, cât și la nivel internațional. În 2012 pune bazele platformei “Do The Reggae”, menită să transmită mai departe mesajul muzicii reggae, dar și pentru a susține mișcarea reggae/dub de la noi din țară și nu numai. Tot în același an începe și o serie de petreceri în Bohemian Flow din Sibiu, sub numele de ”Do The Reggae”. Este un fan declarat și pasionat de reggae, dub, dancehall, ragga jungle sau psydub. A împărțit scena cu artiști precum Daddy Freddy din Marea Britanie, Micah Shemaiah sau Yaadcore din Jamaica, Hornsman Coyote sau Prince Sol din Serbia , Gregory G Ras din Ungaria, Rea Tas din Croația, Mr Skavillage din Italia, Mighty Boogie, Argatu, El Negro, Kaya Foundation, Irie Warriors sau Johnny King. A pus muzică la festivale și petreceri de-a lungul țării, dar și în alte state apropiate precum Serbia și Albania. Este, de asemenea, editor și colaborator activ al comunităţilor Zona Reggae și OneVibe. La sfârşitul anului 2015, înregistrează pentru Reggaelize-it mixul ”Inna Jamaica”, material care se bucură de un real succes.

Evenimentul va începe undeva după ora 21:00, intrarea fiind de 10 lei. Pentru rezervări și mai multe informații, intrați pe pagina oficială a evenimentului.

https://www.youtube.com/watch?v=fK-Sx7V_yY0

Lasă un răspuns