Psihotrop – Radar

În ultimele luni, Psihotrop a revenit în atenția underground-ului autohton cu noi producții. Dacă în Aprilie lansa ” „Oul” de Mihai Preda „, mijlocul lunii Mai îl aduce iar în prim-plan.

Psihotrop a lansat recent piesa „Radar„, însoțită de altfel și de un videoclip oficial. Nu are vreo poveste anume acest clip, Psihotrop fiind punctul vizual al clipului. Totuși, putem remarca apariții scurte ale unor artiști precum Phunk B, AFO sau Power Pe Vinil, cântând versurile refrenului și fiind prezentați sub forma unui scurt colaj. Piesa în sine, are o tema variată, artistul interpretând la maxim familia lexicală a cuvântul „Radar”, cu teme diverse din viața reală. Cel mai evident exemplu se află chiar la refren: „Vor să te limiteze, ca un radar, vor să nu prinzi viteze, ca un radar„.

Versurile și interpretarea au fost asigurate de Psihotrop, producția aflându-se sub îndrumarea lui Bugales. Pentru mai multe informații sau noutăți din cariera lui Psihotrop, intrați pe pagina oficială a artistului.

https://www.youtube.com/watch?v=MwS57tQ_olw

Lasă un răspuns