Primele concerte Church Of Cthulhu din acest an

În acest weekend, Church Of Cthulhu, una dintre cele mai psihedelice prezențe din underground-ul autohton, va susține primele evenimente din acest an. Locațiile alese sunt Flying Circus din Cluj-Napoca, respectiv clubul Rocknrolla din Iași, aflându-se în premieră în ambele orașe.

Church Of Cthulhu este o trupă românească de stoner/sludge/doom metal. A fost înființată în anul 2017 de către Radu Chelariu și Ciprian Florea, ambii membrii ai trupei Kandaon la vremea respectivă. Formația și-a definitivat complet formula în anul 2021, odată cu debutul primelor evenimente live. Până-n prezent, a participat la concerte și festivaluri de profil precum Roadkill Fest din București, cântând în aceleași seri cu formații precum Methadone Skies sau RoadkillSoda. Are la activ 2 albume de studio, 4 EP-uri și un album de tip split alături de Sludge Meister. Are mai multe piese de studio însoțite de videoclipuri precum „King Of Nothing„, „Startdust„, „Into Your Grave” sau „You Are Scum„.

Ambele evenimente vor începe după ora 19:30. Biletele pentru concertul din Cluj-Napoca se găsesc în continuare pe rețeaua IaBilet.ro, iar pentru cel din Iași se pot găsi în incinta clubului Rocknrolla sau la intrare în seara evenimentului.

Lasă un răspuns