Prima confirmare oficială de la Rock’N’Iași „Indoor Edition” 2018

Ca în fiecare toamnă, festivalul Rock’N’Iași revine la Casa De Cultură A Studenților din Iași. Va fi a doua ediție a festivalului din acest an. Prima a fost una de tip „Open Air” și a avut loc în perioada 18-20 Mai 2018 la Pârtia De Schi din zona Copou. Ediția „Indoor Edition” va avea loc în perioada 26-28 Octombrie 2018. Pentru prima dată, trupa italiană Elvenking va susține un concert în cadrul festivalului.

Elvenking nu este o formație străină publicului din România. Ultimul concert al trupei a avut loc în anul 2014, atunci când a cântat în cadrul evenimentului Maximum Rock Festival de la București. Va fi pentru prima dată când trupa va susține un concert în orașul Iași.

Elvenking este o trupă ce combină stilurile power metal cu folk metal, având piese cu elemente predominante din ambele genuri. A fost înființată în anul 1997, iar în cei 21 de ani de carieră a reușit să lanseze 9 albume de studio, ultimul fiind „Secrets of the Magick Grimoire„, lansat în anul 2017. Și-a făcut prezența pe marile scene metal ale lumii, în trecut cântând la festivaluri precum Wacken: Open Air, Ragnarök Festival sau Summer Breeze din Germania , Masters Of Rock sau Metalfest Open Air din Cehia sau HRH Prog Festival din Marea Britanie. Este recunoscută pentru piese precum „The Divided Heart„, „The Loser„, „The Cabal„, „Elvenlegions„, sau, ceva mai recent, „The One We Shall Follow„.

Prețul biletelor, precum și alte detalii organizatorice urmează să fie anunțate pe pagina oficială a evenimentului.

Lasă un răspuns