Prima confirmare de la Rock’N’Iași Open Air 2016

Anul acesta, festivalul Rock’N’Iași împlinește 10 ani de existență. Organizatorii festivalului au început deja marcarea acestui eveniment prin Rock’N’Iași „Winter Edition” ce a avut loc în februarie 2016. În perioada 20-22 mai 2016, festivalul revine, de data aceasta într-un eveniment de tip OPEN AIR. Acesta va avea loc în Tabăra Ciric, o zona de agrement situată la 6 km de orașul Iași pe malul stâng al lacului Ciric.

Prima confirmare din cadrul festivalului este trupa Alternosfera. Aceasta este fără doar și poate una dintre cele mai populare formații venite din Republica Moldova. Înființați în anul 1998, trupa a devenit cunoscută publicului larg odată cu lansarea piesei „Wamintirile„, o piesă ce pur și simplu a invadat posturile de radio și televiziune din România de la vremea respectivă. Au la activ 5 materiale discografice, ultimul fiind „Haosoleum” lansat în anul 2015. Sunt nelipsiți de pe marile scene muzicale ale României, fiind mereu o trupă cu un public extrem de numeros și fidel la fiecare concert. Au lansat de-a lungul anilor piese precum „Wamintirile„, „Muta„, „Ne unește ne desparte” sau „Visători cu plumb în ochi„.

Prețul biletele din cadrul festivalului urmează să fie stabilite. Pentru mai multe detalii, intrați pe pagina oficială a evenimentului.