Plec in Cehia !!!

Acum ceva timp, mai exact pe 1 aprilie, am spus la obiectivele pe 2012 urmatoarea chestie: „Imi propun anul acesta un festival de muzica, unul rock. Acesta poate fi ori in tara, ori in afara tarii. Totul va fi conform planului, si va fi executat. Tocmai de aceea voi incepe in perioada urmatoare sa promovez cateva festivaluri de profil din aceasta vara.”
Bine, ultima parte nu s-a intamplat, pentru ca nu am avut timp, pe bune, si va rog sa ma credeti. Nu sunt genul de om care se ascunde dupa deget, dau totul pe fata. Dar, dupa un timp de chin, prin care am trecut, prin multe stari spirituale, prin multe oftici etc, mi-am indeplinit unul dintre scopurile care mi le-am propus: acela sa ajung la un festival de muzica.
Acest lucru se va intampla, mai exact in perioada 8-11 august 2012, in fortareata „Josefov” din Jaromer, o localitate la peste 130 de kilometri nord-est de Praga.
Sincer abia astept, hoinareala anului fara doar si poate.
Pe blog voi scrie abia pe 15 august, unde voi incepe sa povestesc tot festivalul.
Promit, ca voi spune in perioada urmatoare cate putin despre fiecare trupa in parte ce va participa la „Brutal Assault 2012”. Dar pana atunci, hoinareala placuta !!!
P.S: Eu si cu inca un prieten cu care merg am declarat melodia „Trollhammeren” al formatiei de folk-metal Finntroll imul oficial „Brutal Assault”. Cel putin pentru noi.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=yGywo81G6lk?rel=0]

2 thoughts on “Plec in Cehia !!!

Lasă un răspuns