Outstorm – Electric Mind

Anul 2017 se anunță a fi unul foarte activ pentru trupa ieșeană Outstorm. Dacă la începutul anului lansa videoclipul piesei „Never Let Go„, aceasta revine cu unul nou. Diferența majoră este faptul că piesa aleasă nu se află pe albumul lor de debut.

Outstorm a lansat oficial piesă „Electric Mind„. Este prima compoziție în formula de 4 oameni, chitaristul Răzvan Nica alăturându-se recent trupei. Momentan nu se află pe vreun material discografic al trupei. Odată cu lansarea videoclipului, Outstorm a emis următorul comunicat de presă:

OUTSTORM evoluează, așa cum evoluează în general toate trupele. Sound-ul suferă o metamorfoză, membrii se maturizează muzical dar și la nivel de compoziție. Ne aflăm în această etapa, în care suntem influențați de sunete „stoner”. Așa s-a născut „Electric Mind”, primul single extras de pe al doilea album OUTSTORM la care lucrăm în acest moment.

Electric și minte. Iluzoriu și real. Sintetic și natural. Piesa prezintă un contrast intre ceea ce este și ceea ce se vrea. E despre generația noastră prinsă în „rețele virtuale de izolare”, nu socializare, care par reale în mintea noastră dar care nu reflectă realitatea.

Această piesa ne-a învățat multe lucruri despre noi ca trupă, dar și individual, experiența înregistrării ei la DeMoga Music, este una dintre acelea pe care nu le poți uita vreodată, iar în acest moment, am putea spune că este piesa care reprezintă OUTSTORM cel mai fidel și care setează tonul următorului album.

Videoclipul piesei „Electric Mind„, te duce cu gândul la clipul de la „Smells Like Teen Spirit” de la Nirvana. Înafara faptului că fundal este predominant roșu, atmosfera este similară. Outstorm chiar anunțase cu câteva zile înainte pe Facebook că va filma un nou videoclip, fiind invitați toți doritorii. Fanii trupei ce s-au aflat prin zona Iașiului s-au conformat și s-au făcut prezenți în clipul „Electric Mind„. Videoclipul a fost realizat de Aurelian Pușcașu, editarea fiind asigurată de Lucian S. Radu, solistul trupei. Versurile și instrumentalul a fost realizat de Outstorm, înregistrarea, mixarea, masterizarea și producția fiind asigurată de Angelo Simonică de la DeMoga Music.

Pentru mai multe detalii despre concerte sau ultimele noutăți ale băieților din Outstorm, intrați pe pagina lor oficială de Facebook.

2 thoughts on “Outstorm – Electric Mind

Lasă un răspuns