Outstorm cu OBLX & MP13 – #Refuz

La sfârșitul lunii iunie, trupa ieșeană Outstorm a lansat cel de-al treilea videoclip din anul 2017, primele fiind la piesele „Never Let Go” și „Electric Mind„. Acesta este al doilea videoclip realizat în formula de 4 oameni. OBLX & MP13, reprezentanți ai rap-ului underground ieșean, se regăsesc desemenea în piesa „#Refuz„.

Videoclipul piesei „#Refuz” este unul minimalist, singurele cadre fiind cu trupa atât în concerte cât și în studio, alături de OBLX & MP13. Cu toții au măști de gherilă, simbolizând de altfel tema piesei. Într-un comunicat oficial de presă, Outstorm a spus următoarele lucruri despre ultima lor producție:

 ” „#Refuz” este rezultatul colaborării dintre Outstorm și rapperii ieșeni OBLX & MP13. După prima piesă realizată cu OBLX, „Stay Away”, am hotărât să facem un pas în plus și facem o altfel de piesă. „#Refuz” este o piesă protest. Protest împotriva curentului, împotriva inculturii, împotriva mainstream-ului și hater-ilor de toate categoriile. Așa cum zice și brother-ul OBLX: „Ăsta e un protest![…]! Asta e un concept, e o stare de revoltă cu stare de concert, și nu vreau să mă cert, asta e pentru că asta simte-artistu’ în piept și nu de azi de ieri, de ceva timp încoace, de câțiva ani în balon, noi plutim ca pe ace!”

Instrumentalul piesei a fost realizat de Outstorm, versurile fiind asigurate de OBLX & MP13. De înregistrarea piesei, mix și master s-a ocupat Gabi Belcescu de la Studioul de Bază din Iași. Videoclipul a fost realizat de Mitruț Peiu (MP13), cadrele din concerte fiind filmate de Timo Baciu.

Pentru mai multe detalii despre concerte sau ultimele noutăți ale băieților din Outstorm, intrați pe pagina lor oficială de Facebook.

Lasă un răspuns