Oțel a lansat o piesă nouă cu SPZ

Oțel este un MC rămas în rap-ul underground ieșean. Primele sale producții au fost lansate în urmă cu câțiva ani, colaborând de atunci cu diverși artiști, majoritatea locali, precum Nu’ sau Pazzo. Este prezent inclusiv la majoritatea evenimentelor rap din orașul Iași, precum concerte sau sesiuni de jam session. Piesa „ocAZIa” este cea mai recentă producție a sa. Este prima în care își fac simțită prezenta SPZ, respectiv Fratele Lu Chan la producție, membrii recunoscuți pentru activitatea lor din trupa BMC.

Totodată, piesa „ocAZIa” are parte și de un videoclip oficial. Oțel și cei ce s-au ocupat de realizarea clipului reușesc să găsească un echilibru vizual între părțile în care apare MC-ul în studioul de înregistrare propriu-zis și povestea videoclipului în sine. Tot videoclipul este plăcut vizual, e ușor de înțeles mesajul, mai ales când se contopește cu versurile piesei. Este arătat un autostop continuu, în adevăratul sens al cuvântului, iar primul vers al refrenului, cel cu „nu știu destinația” este poziționat perfect, făcând „ocAZIa” și mai ușor de înțeles. Inclusiv SPZ își face simțită prezența, având cumva „un solo” de scratch-uri spre finalul piesei. La final, apar inclusiv băietii din BMC precum Dilimanjaro. Chiar și Macanache apare într-un cadru.

Piesa, ca și sunet, se aseamănă foarte mult cu producțiile de la BMC. Se simte sunetul ce duce mai mult spre hip-hop-ul old school. De altfel, instrumentalul este făcut de Fratele Lu Chan, și, producția a fost puternic influențată de studioul trupei.

Pentru mai multe detalii legate de viitoarele producții ale lui Oțel, vizitați pagina oficială de YouTube sau de Instagram a acestuia.

Lasă un răspuns