Open Camp Vaslui 2021 – Ediția a XII-a

Anul 2021 marcheaza cea de-a douăsprezecea ediție a festivalului Open Camp Vaslui. Este unul dintre puținele evenimente din zona regională a Moldovei care aduce trupe și artiști din mai multe genuri muzicale. Majoritatea formațiilor prezente în cadrul acestui festival au fost românești, în trecut făcându-și prezența pe scenă nume recunoscute precum Vița De Vie, C.T.C, Șuie Paparude, Trooper, Macanache, Coma sau Subcarpați. Au fost prezente inclusiv nume internaționale, cel mai recent exemplu fiind în ediția anterioara din 2019, atunci când S.A.R.S a fost printre capetele de afiș. Anul acesta, trupele și artiștii prezenți sunt autohtoni sau din Republica Moldova, capetele de afiș fiind trupele ROA, Timpuri Noi și Dirty Shirt.

Festivalul a fost mereu organizat in zona Poligonului De Tir Paiu, din apropierea orasului Vaslui. Singura dată când a fost organizat în alta parte a fost în anul 2020. Datorită pandemiei, ediția respectivă a fost organizată în incinta societății Apisrom din Vaslui, unul dintre partenerii oficiali ai festivalului. Fiind condiții de pandemie, accesul în cadrul festivalului se va face conform reglementărilor în vigoare:. Pe lângă biletul de intrare, participanții vor trebui să aibă unul dintre următoarele documente:

  • adeverință de vaccinare (pe suport digital sau hârtie)
  • test PCR (nu mai vechi de 72 de ore)
  • test rapid (nu mai vechi de 24 de ore).

Testele pot fi făcute la intrare în festival sau la Centrul Medical Teoclinik din Vaslui. Programul exact pentru testare îl găsiți pe pagina evenimentului. Pentru copiii sub 12 ani nu va fi necesară dovada de vaccinare/testare.

Festivalul va avea loc în perioada 27-29 august 2021. Programul e în felul urmator:

  • Ziua 1: ROA, B.M.C , Kapushon, Rotaru, Cojones Records
  • Ziua 2: Dirty Shirt, Timpuri Noi, Stema, Hands Of Angels
  • Ziua 3: Mădălina Pavăl, Frate Gheorghe, Suburbia11

Biletele și abonamentele se găsesc de vânzare pe rețeaua AmBilet.ro. Pentru o zi, biletele sunt 50 de lei, iar abonamentele pentru tot festivalul sunt la 100 de lei. Pe lângă festival, mai au loc diverse evenimente în orașul Vaslui care au legătură directă cu acesta, precum parade de motocicliști sau proiecții de filme. Pentru mai multe detalii, intrați pe pagina oficială a evenimentului.

Lasă un răspuns