Omul cu Șobolani – Căprioara Acerbă (Official Video)

Trupa de rock alternativ Omul cu Șobolani (OCS) a lansat de curând ultimul lor videoclip. Acesta este la piesa „Căprioara Acerbă„, o piesă care momentan nu se află pe niciun material discografic semnat OCS.

Videoclipul este unul destul de simplist, dar care te lasă pe gânduri la finalul acestuia. Povestea este simplă, membrii trupei aflându-se într-o mașina aflată sub un pod din București. Aceștia încearcă să plece, dar nu găsesc cheia, iar rând pe rând, fiecare membru al trupei trece la volan, căutând cheia pierdută pe lângă mașină. De fiecare dată când aceștia găsesc cheia, ceilalți pasageri dispar, și încep fiecare-n parte o căutare a membrilor trupei în jurul podului, într-un final mașina rămânând goală. Simbolismul videoclipului este unul destul de intens, mai ales că se contopește cu versurile profunde ale piesei cu un titlu la fel de simbolic, „Căprioara Acerbă„.

Videoclipul a fost realizat în colaborare cu Hypno, Ate, uNDO, Silviu, Bogdan și Mitică Mitică. Piesa a fost compusa și interpretată de Omul cu Șobolani, de masterizare ocupându-se Adam Whittaker.

2 thoughts on “Omul cu Șobolani – Căprioara Acerbă (Official Video)

Lasă un răspuns