Ombladon – 5432

Ombladon revine și-n anul 2018 cu o producție nouă. Recent, artistul a lansat piesa „5432„, fiind prima producție oficiala a sa din acest an.

Piesa „5432” nu are un mesaj anume, datorită faptului că sunt atacate mai multe subiecte autohtone în mod direct. Tema clipului este una simplă, întâlnită de altfel și-n trecut, cu marea familie 20CM Records în prim-plan. Pe toată durata clipului, apar diverse personaje apropiate de Ombladon precum Cheloo, Adrian Despot din Vița De Vie sau Vlase, solistul trupei ZOB.

Versurile, interpretarea și aranjamentul piesei au fost asigurate de Ombladon. De mix și master s-a ocupat Bufu. Chiar dacă negativul piesei a fost realizat de Freakadadisk, s-au adăugat și instrumente reale în compoziția acestuia. Sunetele de chitară au fost asigurate de Tiberiu Ionescu, iar cel de clapă a fost asigurat de Dan Lazăr. „5432” a fost înregistrată în studiourile 20CM Records.

În anul 2018, Paraziții nu a lansat nicio piesă nouă, Cheloo, respectiv Ombladon lansând producții solo. Totuși, trupa pregătește un concert special la Arenele Romane pe data de 23 Iunie intitulat „Paraziții Cu Distorss”. Exact cum spune numele evenimentului, va fi pe scenă un live band ce va cânta alături de Paraziții. Pentru mai multe detalii, intrați pe pagina oficială a evenimentului.

Lasă un răspuns