O noua vedeta la plesneala…

Dupa marile vedete ce s-au consacrat pe net (Perversu’ ca pe Targu Ocna, Taran in Spania, sau Nu stiu), a aparut o noua vedeta. Pe bune ba, sa-l parafrazez pe domnul de mai sus. 
Ce e drept, asa ramane, trebuie sa-l felicit ca a avut vointa sa mearga la un concert cu piciorul in gips, dar, pe bune ba, limbajul e tipic unui clubber din zilele noastre. Ai un limbaj de fucking mahala, dar, esti simpatic in felul tau de-a fi. 
Ca incheiere : ce-mi place generatia mea degenerata (ma rog, generatia mea de dinainte). Cu un asemenea limbaj, scumpa noastra tarisoara va creste mare si voinica. Pe bune ba…

One thought on “O noua vedeta la plesneala…

  1. Buna ziua!
    ONmusique.info este un proiect nou cu scop informativ. Ne-am propus să venim cu cele mai noi ştiri din muzică, recenzii de albume, concerte şi, de ce nu, filme, interviuri cu artişti români şi străini. Sustine proiectul ONmusique.info si alătură-te echipei noastre! ONmusique caută sa-si lărgească echipa formată din oameni cu experienţă, ambiţioşi, talentaţi şi dornici de muncă; asadar, daca doresti sa te alaturi, trimite un e-mail la onmusique@yahoo.com. ONmusique…Pentru ca muzica apartine tuturor Felicitari pentru blog!Multumesc pentru timpul acordat! Cu Stimă Dan!

Lasă un răspuns