„O Dată Pe Lună” se întoarce în Underground Pub, Iași

Sâmbătă, 28 septembrie 2019, Underground Pub din Iași vă invită la „O Dată Pe Lună”. Va fi o petrecere ce are ca temă celebrarea rap-ului românesc. Este a doua petrecere de acest tip ce va avea loc în orașul Iași. Prima petrecere a avut loc pe 6 aprilie 2019, tot în Underground Pub. Invitații de atunci au fost băieții din trupa La Familia. De data aceasta, invitatul special al serii va fi Phunk B, care va susține un concert pentru fanii ieșeni. Pe lângă acesta, la platane se vor afla DJ Gharaa și gAZAh.

În fiecare oraș unde o sa aibă loc ,,O Data Pe Luna Party” va fi invitat un artist “de-al casei”. Este o nouă categorie a petrecerii numită “Invitații lunii” prin care organizatorii evenimentului doresc sa promoveze câți mai mulți artiști locali. La petrecerea din Underground Pub, va fi invitată trupa Matol. Este formată din trei băieți pasionați de muzică ce s-au întâlnit la o bere să cânte și să se simtă bine în ritm de old și new school hip hop. Cei trei tineri, fiind recunoscuți de prieteni ca Outlaw, Epic și Ursu au pus la cale un plan de a iniția un proiect muzical cu care să se remarce în industria muzicală. Conform descrierii oficiale, aceștia “au stat și s-au gândit la un nume de trupă toată seara dar nu aveau nicio idee. Se spune că alcoolul îți dă idei, dar în acea seară părea că nu a funcționat. Au băut până când s-au făcut “matoli” și, astfel, au decis să te îmbete și pe tine, cu muzica.
Trupa a luat naștere în anul 2018, lansând de atunci piese precum “Du-mă acasă…“, “Sunt beat” sau, ceva mai recent, “Nimic nou“.

Phunk B este un MC din Constanța, și unul dintre membrii marii familii numite Paranoia13. A realizat de-a lungul timpului colaborări cu artiști precum Chimie, Samurai sau Junk, lansând alături de aceștia piese precum „Frustrarea unui mafiot„, „Sparg tot„, „Paranoid” sau „13„. Totodată a realizat și câteva materiale discografice în colaborare cu artiști precum Nerub sau gAZAh, ulterior fiind lansate albume precum “Calea Șarpelui” în 2013, respectiv “Vele” în 2017. Ca artist solo, are 3 albume de studio lansate. Acestea sunt “Noptembrie 13” lansat în 2014, “Nu mi-e frică de moarte” lansat în 2016, respectiv ultimul album “marf.” lansat în acest an. Este recunoscut pentru piese precum “Topor“, “Octombrie“, “C.A.L.E” sau “Ghicitori“.

Evenimentul din Underground Pub va începe undeva după ora 22:00. Intrarea va fi de 15 lei, primii sosiți primind inclusiv o bere din partea casei. Pentru mai multe detalii, intrați pe pagina oficială a evenimentului.

Leave a Reply