“O Dată Pe Lună” cu Alan & Kepa în Underground Pub din Iași

Vineri, 28 octombrie 2022, Underground Pub din Iași vă invită la petrecerea “O Dată Pe Lună”. Evenimentul se reîntoarce în orașul Iași după mai bine de 2 ani, ultimul de acest tip având loc pe 17 ianuarie 2020. Totodată, se vor aniversa și 4 ani de existență al acestor evenimente ce au avut în prim plan celebrarea rap-ului românesc. De regulă, la aceste petreceri sunt invitați artiști din scena rap underground autohtonă. În cadrul acestui eveniment, invitați vor fi Alan & Kepa, care se întorc la rândul lor după aproape 3 ani în acest oraș. Ultimul lor concert a avut loc pe 22 noiembrie 2019 în aceiași locație. La platane se vor afla Serbanesku și Only 29.

Alan & Kepa (pe numele lor reale Anghel Alan și Pirvu Dan) sunt două nume extrem de recunoscute pe scena underground a rap-ului autohton. Aceștia sunt doi artiști bucureșteni, activi pe piața muzicală românească încă din anul 2006, atunci când au pus bazele PacPac Studio, casa lor de discuri până-n zilele noastre. Primii ani de activitate au fost productivi, lansând împreuna mai multe albume. Dintre acestea putem reaminti „Pregătiri De Festival” din 2009,  „Clasa Muncitoare” sau „Basme”, lansate în anul 2010. Artiștii au realizat diverse colaborări cu alți artiști importanți precum DOC, Deliric, Chimie, El Nino sau Raku. De altfel, au devenit cunoscuți publicului larg în anul 2012, odată cu lansarea piesei „Sar Cățele”. A fost lansată în colaborare cu DOC, Deliric, Cerbu’ și Stres, piesa respectivă adunând pe YouTube peste 6 milioane de vizualizări până-n prezent. Din 2012, Alan & Kepa au mai lansat împreuna alte 3 albume, ultimul fiind „Cameleon”, lansat în anul 2018. În ultimii ani, producțiile lor sunt mai degrabă de natură solo, Alan și Kepa lansând separat albume, dar făcându-și în continuare prezența pe unele producții de pe materialele fiecăruia. Totuși, din punct de vedere al colaborărilor împreună, ei sunt recunoscuți pentru piese precum „Cum Ajung Acasă„, „Școala Vieții„, „Gagici Grămadă” sau „Vorba Aia„.

Evenimentul din Underground Pub va începe undeva după ora 20:00. Intrarea va fi de 30 de lei la intrarea în cadrul evenimentului. Pentru mai multe detalii, intrați pe pagina oficială a evenimentului.

Leave a Reply