Nightmarion – Lumea Lor (Official Video)

Nightmarion este o trupă de rock alternativ cu influențe metal din Suceava. Înființați în anul 2014, trupa a început să fie cunoscută pe plan local, cântând în deschiderea unor trupe precum Bucovina. În 2015, au participat la „Zilele Nordului”, un festival unde au împărțit scena cu trupe precum Șuie Paparude, Basska sau ROA. În anul 2016, au cântat în cadrul festivalului Rock’N’Iași „Winter Edition” 2016, fiind trupa de deschidere a acelei ediții. Au piese precum „I’m Walking„, „Lângă mine” sau „Singur în noapte„.

Pe lânga acele piese, trupa a lansat recent „Lumea Lor„. Este totodată și primul videoclip oficial al trupei, fiind mai degrabă un videoclip sugestiv, lipsit de complexitate. Este mai mult unul de prezentare, trupa fiind în prim-plan în locuri variate din Suceava, orașul lor natal. Piesa nu este tocmai nouă, de o bună perioadă de timp aceasta fiind activă în concertele trupei. „Lumea Lor” a fost înregistrată, mixată și masterizată de Cristi Rangu,  solistul trupei sucevene Odyssey. Videoclipul a fost filmat sub egida agenției Video Advertising.

„Lumea lor” este extrasă de albumul de debut al trupei Nightmarion, „Mediam Noctem”, ce urmează să fie lansat la începutul anului 2017. Pentru mai multe informații, viitoare concerte sau detalii legate de Nightmarion, intrați pe pagina oficială de Facebook a trupei.