Negură Bunget va lansa ultimul album din carieră

Pe 21 Martie 2017, lumea muzicală rămânea încremenită odată cu dispariția lui Negru, ultimul membru fondator al trupei Negură Bunget. De atunci, s-a sistat complet activitatea trupei. Acesta lăsa în urma o carieră impresionantă, fiind singurul membru fondator ce a rămas în Negură Bunget până la final.

Înainte de acest incident tragic, trupa lucra la o trilogie de albume numită „Trilogia Transilvăneană„. Primele două albume au fost lansate în ultimii ani. Mai exact, albumul ce deschide trilogia se numește „Tău” și a fost lansat în 2015, iar al doilea album se numește „ZI” și a fost lansat în 2016. Aceste albume cuprind piese primite cu mare căldură de fani precum „Nămetenie„, „Tul-ni-că-rind” sau „Stanciul Gruiul„. Pe 7 Decembrie 2018, Negură Bunget a făcut prima postare pe paginile de socializare după multă vreme și a dezvăluit publicului că a finalizat „Trilogia Transilvăneană”.

„Al treilea capitol al „Trilogiei Transilvănene” a fost finalizat. 

După dispariția lui Negru și în concordanță cu viziunea și plănuirea sa în detaliu, a fost creat ultimul album. Acesta va include ultimele înregistrări de tobe ale sale și contribuțiile colegilor săi ce au participat la crearea albumului „ZI”.

Sub semnul misterului și al admirației, ultimul album este o afirmație a ceea ce a zis filosoful român Lucian Blaga:

„Eu nu strivesc corola de minuni a lumii
Și nu ucid
Cu mintea tainele, ce le-ntâlnesc
În calea mea”

Mai multe informații în curând.”

Lasă un răspuns